UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
В 99% випадків для iPad до 4го покоління включно проблема повʼязана з включеним на роутері WPA3, в інших 1% це не підтримуваний канал (частота) вибрана в налаштуваннях роутері (причому в той же час такий же девайс-клієнт для іншої країни може підтиюримувати ту саму частоту і працювати взагалі без проблем) Але я ставлю келих пінного на те що на роутері увімкнуто WPA3 🤙 Тому пробуйте відключити і діліться враженнями 😎
-
Да, отличный пинг, бо́льше и не нужно особо
-
Так то по wi-fi підключення?) якщо так, то і на тому варто подякувати 🤷♂️
-
Так а він у Вас взагалі був?
-
Привіт, всім! 😊 Я організовую БЕЗКОШТОВНЕ ОНЛАЙН ЗАНЯТТЯ з комп'ютерного дизайну, програмування та 3D моделювання для дітей (6-18 років). Мета уроку - спрямувати час та енергію в корисне хобі, а не в перегляд TikTok, YouTube або ігри, і показати, що вивчення цих навичок цікаве та доступне.Напрямки включають: 🔥С++ 🔥Конструкт🔥Скретч 🔥Графический дизайн🔥Java 🔥Пайтон Давайте разом пізнаємо світ програмування😌⚡️ Потрібен лише комп'ютер/ноутбук та бажання творити! Для запису просто напишіть мені в особисті повідомлення слово"Цікаво"📩Кількість місць обмежена🔥
-
DGA Awards 2025: победители Старейшая гильдия режиссеров США озвучила лауреатов своей ежегодной премии. К слову, 68 из 76 лауреатов Гильдии впоследствии брали «Оскар». В прошлом году такое случилось с «Оппенгеймером». • Лучшая режиссура художественного фильма: Шон Бэйкер — «Анора» • Лучшая режиссура драматического сериала: Фредерик И.О. Той — «Сёгун» (серия Crimson Sky) • Лучшая режиссура комедийного сериала: Лючия Аньелло — «Хитрости» (Bulletproof) • Лучшая режиссура мини-сериала/телефильма: Стивен Зеллиан — «Рипли» • Почётная премия: Энг Ли
-
PGA Awards 2025: победители Прошедшей ночью гильдия продюсеров США объявила лауреатов своей ежегодной престижной премии. К слову, из 35 лауреатов данной премии главная статуэтка на «Оскаре» доставалась 25 фильмам. В прошлом году «Оппенгеймер», одержавший победу на PGA, в итоге одержал победу на главной церемонии киносезона. • Премия за продюсирование игрового фильма: «Анора» • Анимационный фильм: «Дикий робот» • Драматический сериал: «Сёгун» • Комедийный сериал: «Хитрости» • Мини-сериал или антология: «Оленёнок» • Телефильм: «Величайшая ночь для поп-музыки» • Почётный приз им. Дэвида Селзника за вклад в кино: Крис Меледандри
-
Dmytro в вашому випадку це не проблема, на iPad 4th gen є 5GHz, і оскільки iPad мережу бачить, значить вона на каналі на якому і iPad працює, а от то що саме підключитися не виходить я Вам в паралельній темі написав - 99% проблема у включеному на роутері WPA3
-
Так, був роздрукований з валідними датами до 2026 року