UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Goggi это ресторан грузинской кухни а Киеве, лучшие хинкали ели там)
-
Возьмите такую аджику, она как в киевском Goggi, очень похоже. Покупали вроде в суперсторе
-
В европейском магазине точно есть, около Икеа который
-
Район тоже прекрасный. Да, немного дороже других, но до центра 15 мин пеши или общественным 5 мин. Другая сторона берега от самого даунтауна. Прекрасное комьюнити, не страшно ребенка самого в школу и со школы отправлять. Наркоманов тут воооообще не встречала. Сама утром хожу на работу на 5 утра и чувствую себя абсолютно безопасно.
-
Привіт , прилетіли з дівчиною сьогодні в Калгарі , житло є але з 25 січня , можливо хтось може прийняти нас до себе на 3 ночі ? Або допомогти ?
-
Привіт , прилетіли з дівчиною сьогодні в Калгарі , житло є але з 25 січня , можливо хтось може прийняти нас до себе на 3 ночі ? Або допомогти ?
-
Проблема транзиту не у Лондоні, а на рейсі саме в Лондон, багато хто цього не розуміє і починає розказувати різні нісенітниці про треба віза, не можна виходити, не можна змінити аеропорт, все можна, головне сісти на рейс у Лондон. Візз, раян відразу не варіант, у них свої правила.
-
У нас у школі будуть 26го розповідати про це батькам разом з дітьми. Як буде щось цікаве, то напишу про це у групі батьків👍
-
Я пробовала хлеб из Ukranian Bakery and Café 1049 Canyon Meadows Dr SW, Calgary, AB T2W 5V3 Обычный канадский хлеб, мягкий и пушистый, хоть был темного цвета по вкусу вообще не то. Тортики по этому адресу рекомендую, очень вкусные. Потом дома испекла хлеб, взяла пропорции из рецептов к хлебопечке, половину булки сразу съели)
-
Скоріше не "що в ньому було", а чого там не було. Не кидали розпушувачі. У нас в Золотоноші теж пекли кирпичик по старій технології і продавали на базарі з машин. Але більшість однаково купувала черкаський з розпушувачами. Бо так зручно зайти в один магазин, все купити і поїхати. То хіба зробити якусь пекарню не тільки з хлібом, а з якимись ще смаколиками. По типу у французів - круасани.
-
Так, це реальні ціни…
-
не, я не умею хлеб печь а особенно вкусный, не знаю что в нем было но с 12 киевского хлебокомбината украинский был особенным, другие фирмы такой вкусный не выпускали