UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
adobe reader поставьте
-
Да, надо.
-
Вітаю! З 1 березня 2025 по 30 квітня 2025, здається 2-х кімнатна квартира в McKenzie Town, прям біля великої плази та школи з 1 по 4 класи. Адреса: 4975 130 Ave SE Calgary. 1795$ в місяць - ніяких додаткових платежів немає. Паркінг також входить в цю суму✅ Кому цікаво - пишіть в особисті.
-
А если что-то не так сделать при продлении ворк пермита - вернут заявку и скажут что дополнить, либо обнулят заявку и деньги за продление улетят? Сори если вопрос весьма глупый..) просто мед осмотр на момент заявки на 1 день просрочился (выезжал с Канады больше чем на 6 месяцев) и вот думаю, подать на авось, если нет то переделать потом. Но вопрос такой что сгорит оплата и все заново будет делать или как..?:(
-
Хто буде в Євпопейському, подивіться , будь ласка,скільки коштує вода Поляна квасова
-
У мене 720, ви хочете вище?
-
Було два досвіду оренди. Загально: в контракті вказана заборона палити, але не про тварин 1. Їздила до Ванкуверу на орендованому авто. Потрібно дивитися, щоб в контакті був безліміт на кілометраж. Можна через убер орендувати авто і там будуть вказані опції щодо розміру авто, дат і ліміту на км. Орендувала через Avis 2. Орендувала через Доларщототам (якщо не помиляюся), вибрала опцію "рандом", попалася Тесла. Возила свого хлопчика (напівкровка лабрадор-ретрівер) по місту, виїжджала до Лейк Луіз, проблем не було Просто через Убер у вкладці оренди авто виберіть варіант, що Вам до вподоби, потім приїдете до офісу і на етапі оформлення можете уточнити деталі, а саме те, що Вас цікавить поїздка до Ванкуверу з тваринами Ах, ще третій, або найперший досвід оренди. Вибрала собі пікаптрак, а коли приїхала до офісу, мені надали інший авто, бо мені на той момент не було 25 повних років, а тому були обмеження щодо розміру авто, який я могла водити. Тому все в любому випадку вирішується в офісі) Авто зручніше буде, але громадський транспорт дешевше, проте з ним досвіду у мене не було, нажаль