UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Привіт. Шукаю кімнату неподалік червоної гілки c train, в межах 8оо$. З 1 квітня, буду вдячний за допомогу)
-
Я розумію, але все одно поняття буде чи 170 чи 120 , навіть якщо похибка покаже
-
Всем привет. Подскажите пожалуйста кто делал справку о несудимости со Словакии?? Напишите мне в л.с .
-
Це якась дуже висока похибка. Мені медсестра кардіолога сказала, що такі є. Тільки я проїхала запитати її як називається
-
Вітаю! Скільки зараз займає підтвердження диплому, Wes і апостиль? Та скільки часу пішло на кожен сайт? Дякую! Бо відео з ютуб кажуть на все пішло 1-1,5 місяці, і з апостилю одразу відповідали, чи так зараз? Бо Wes зареєструвалась, чекаю відповідь наразі з апостиль,під тижня вже тиша
-
похибка велика з тиском, тому що це оптичний сенсор. Для того щоб виміряти тиск все ж таки найдініше використовувати метод осцилометрії, щоб “надувалося і здувалося”. PS. теж мріяв за таке, але коли ознайомився з цим, зрозумів це. PS2. Теж маю проблеми з тиском. І різниця в 20 одиниць це багато
-
Здается бэйсмэнт в районе Seton, SE. Совершенно новый, бэйсмент имеет отдельный вход, стиральную машину в номере, отдельную систему отопления и полностью меблирован для вашего удобства. Дополнительные особенности включают: Современная кухня с новой бытовой техникой, шкафами для хранения и кладовой Уютная большая гостиная Полностью оборудованная ванная комната Просторная спальня с шкафом Отличное расположение: рядом YMCA, Южный кампус здравоохранения Калгари, торговый центр, рестораны и развлекательные заведения, школы, транспорт, а также удобный доступ ко всем основным дорогам. Цена $1,600 в месяц, не включает utilities и internet. Если вы заинтересованы, пишите в личные сообщения / телефон (403) 998-7233. Артем.