UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Всем привет, ищу работу на кухне, возможно кто то из вас работает в ресторане и там нужны люди. Буду рад стать вашим колллегой
-
добрий день, я збираюсь спитати роботодався чи зможе він мені надати документи необхідні для піару. Як я зрозуміла, мені треба референс лист, декларація, ліцензія та робочий контракт. Допоможіть розібратись будь ласка: 1) на який період має бути контракт 2) в employer requirements також пишуть що треба evidence the employer made reasonable efforts to fill the position with a Canadian citizen or permanent resident, as demonstrated by recruitment outcomes (federal recruitment and advertising requirements of the Temporary Foreign Worker Program will be used as a broad guideline when a nominee applicant is not already living and working in Alberta), or as pre-existing stream or pathway criteria already stipulates. Що це таке? Що вони мають надати? Як це виглядає?
-
Доброго дня. Вибачте, що не по темі цієї групи, але багато, хто приїхав з Польщі. Може хтось підкаже, як перевірити, що всі податкові декларації отримані податковою та податки там сплачені і немає боргу? Бо почала разбиратися з CRA тут, та виникли сумніви щодо податків там...
-
Усім привіт. Поділіться номером стоматолога та офтальмолога.
-
Доброго дня! Скажіть ніхто не знає як саме дивитися які медикаменти були виписані і вся історія по хелс карті в додатку MyHealth? Бо в мене там ніякої інформації немає
-
Можу по вечорам с 18.00 Dishwasher
-
Послала резюме вам
-
Сдається однокімнатна квартира з 1 травня ціна 1975$. Депозит 1500$. 7711 Macleod Trail Sw. 670 sq ft. Поряд Калина, Доларама, kindergarten, Winers, Marshals, Home Sans, в 8 хвилинах проїзду Costco, Walmart, Real Canadian, IKEA, European Deli, Jusk, та дуже багато кафе, ресторанів. Можна з тваринами. Є паркінг підземний, також мийка для машин. Пральна та сушильна машина в квартирі. Дуже гарні менеджери, швидко реагують якщо є якісь питання. Велика кімната відпочинку з більярдом. Вентиляційна система опалення та кондиціонування. Чудова звукоізоляція, велика кухня. Недалеко зупинка c-train, та автобусна. Відео в особисті повідомлення.
-
MNP