UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
По годинам у мене все добре. Вона казала, що там бали за досвід в професії поза канадою даються. Але я такого ніде не бачу. Все що знаходжу - досвід від 12 міс в Альберті 🤷♀ Є бали за тотал ворк експіріенс та канадський. У мене і там і там буде мій канадський рік. Не розумію для чого там ще додатковий досвід..
-
Если сомневаетесь в работу вашего бухгалтера, то берите софт на ваш вкус и пересчитайте что получится. Есть варианты бесплатные, или хотя бы бесплатные до момента подачи. Я сильно сомневаюсь что ваш бухгалтер сделал что-то не так.
-
Привіт. Можливо хтось подав запит на дублікат WP. Чи знаєте як оплатити Fee за дублікат. Завчасно дякую.
-
Куплю велосипед в хорошому стані для хлопчика 6 р
-
www.instagram.com/meltroyyc?igsh=MWppeDJtajU4cDF3dA== Привіт. Скоро відкривається новий заклад на 17 авеню зі смачними бургерами. Будуть спеціальні пропозиції на відкриття. Прошу вас підтримати підпискою. І звичайно. Приходьте спробувати. Впевнена, що вам сподобається.
-
Привіт, ми встановлюємо та обслуговуємо іррігаційні системи поливу усіх рівнів складності. Компанія називається Prestige Outdoor Services, вже більше 25 років на ринку догляду за газонами, одна з кращих у Калгарі. Встановлюємо звичайні, а також смарт системи, які економлять воду, що дуже актуально з рестрікшенами на воду через засуху. Якщо ви маєте власний будинок - це чудова можливість підтримувати ваш газон у відмінному стані. Буду радий провести базову консультацію. Естімейти також безкоштовні. Пишіть)
-
Доброго вечора, питання щодо клінінгу, якщо є знайомі хто зможе зробити клінінг квартири студії в Downtown на середу з 3-4 pm
-
Здравствуйте. Стоматология незаконно списывает бенефиты на лечение без визита пациента. Скажите пожалуйста, куда можно обратиться?