UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Всім привіт! Хтось заповняв форму TD 1? Це, я так розумію, декларація доходів твоїх чи щось таке і якщо податків зняли більше, то можуть повернути.
-
Доброго дня, пiдкажiть будь ласка на Сомерсет лiкаря для прохождения медогляду як знайти?
-
А ось і список цікавостей на завтра: 12 Jan 17:00 Привітальна Орієнтаційна сесія Для новоприбулих з України 12 Jan 17:00 Привітальна орієнтаційна сессія для новоприбулих з України Приходьте на сесію та складіть свій “Satllement plan”для вашого майбутнього в Канаді
-
Дякую
-
Ми з чоловіком купили білети на 13 жовтня з Бухаресту до Лондону (Ґатвік) та потім до Калгарі. Рейс був стиковочний, але чекати було тільки 6 годин. Звісно, в нас були Канадські візи. Але нас в Бухаресті не пустили на борт літака. Офіцер сказала, що тепер ВСІ, абсолютно ВСІ хто летить з пересадкою у Лондоні мають мати транзитну візу. Та інформація, що є зараз у вас — застаріла. Наші білети та кошти звісно згоріли. Мені рекомендували летіти через Амстердам. Тож і Вам раджу. В нашому випадку ми спробували Miles4Migrants, в нас вийшло — безкоштовні білети нам надали з Відня (Австрія) до Торонто. Звісно, з Бухаресту до Відня та з Торонто до Калгарі ми вже добиралися за свій рахунок.
-
Так , розглядаємо
-
Доброе утро 🙃
-
Я це розумію, тому і питання виникає. Різниця у вартості білетів від 10к грн
-
Добрий день. Підкажіть будь-ласка стосовно перельоту через Лондон. Читав таке, що можна не відкривати британську візу якщо у тебе стиковка не перевищує 24 год і твій кінцевий пункт призначення Канада. Ніде не можу знайти офіційну інформацію щодо цього питання. Поділіться будь-ласка досвідом хто літав через Лондон без британської візи. Є переживання що куплю білет з пересадкою у Хітроу, а мене не посадять навіть на рейс до Лондона. Дякую
-
Здравствуйте! Мне 23 года , планирую переезд в Канаду , а именно в Калгари , буду ехать одна , может кто-то из девочек будет ехать или уже находится там , можем объединится 🙏🏻