UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Бо легше прочитати першу новину і піти все випитувати, ніж перечитати все що пишуть про це. Це мені нагадує ситуацію як майже щодня люди питають чи потрібна транзитна віза, якщо летіти через Лондон та робити пересадку в тому самому аеропорту. Хоча можна було би забити у пошуку чату слово "Лондон" і тримати величезну кількість того самого запитання та відповідей на нього.
-
Ого 😢 Нам також саме такий варіант потрібен, як ви шукаєте. Можна потім вам написати, як знайдете, розпитати як вдалось?
-
www.facebook.com/reel/871203417481507?s=yWDuG2&fs=e Про электриков...
-
то надо на опен эйр вываливаться с танц пола 😁
-
Добрый день,подскажите пожалуйста,какой курс в Калгари,если менять евро в канадский доллар
-
Я вчера себя почувствовал и старым, и молодым одновременно. Увидел паспорт 1996 года (и такой - а, дитё, а дитю уже 27) , и у меня в магазине айди попросили, впервые наверно за последние лет 12 (я здоровая детина с бородой 😁)
-
Доброго дня. Напишіть будь ласка як пллануєте це виріувати
-
Добрый день, подскажите пожалуйста,в Калгари есть работа в этой,я работал в яхто строительной Компании,там занимался -ламинация -шлифовка -полировка -сбор яхт -работа с стекловолокном -работа с карбоном