UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
А у мене диплом КПІ з виробництва електронних девайсів. То я теж інженер після сертифікації в APEGA ? Чи треба місцеву освіту все таки ?
-
Дякую за відповідь. А Ви купляли білет на сайти Люфганзи, Aircanada чи через посередника-фірму? І яку вартість Вам озвучили по телефону?
-
Про с портами (hdmi, sd card), эйр брался как дорожный из-за автономки, но стал основным
-
WES валідував його як Electronic Devices Production Master's degree
-
Добрий день усім! Таке питання, якщо у мене немає офіційного досвіду роботи, але на посаді, на яку подаватимусь, я вже працювала (тобто фактично досвід є, але не офіційний), то що писати в резюме?
-
Дивно що ейр став основним(робочим) замість прошки. Обмеження в самому дизайні ейра, екран там не міняється особливо, усі еплофіли клянуться що ретина апупенна особливо якщо дивитися на екрані 13.3, начинка не міняється так само, всрата камера, ті ж порти. Нащо стільки бабок на ейр якщо ще потрібно йому щось "розширяти". Що там за робота така, яку не зможе виконати дешевші аналоги від ейчпі чи делл
-
Умеют. Всё дело в тесте
-
Ребят, привет Собираюсь в Калгари в этом году. Интересуют два момента: 1. Как там с зимой? ❄️ Смотрю прогнозы в телефоне, вижу -25 в Калгари. Насколько это сильно ощущается? (Сам с Одессы) 2. Что по общественному транспорту? Живу пока в Польше, очень привык что удобно можно доехать из любой в любую точку города. Насколько это актуально для Калгари, чтобы не задумываться (хотя бы первые пол года) о покупке авто. Жду ваших ответов, заранее спасибо 🤎
-
У мене ейр м1 теж став основним. Вимушено через виїзд. Але як то кажуть аналоговнет, якщо мова про мобільність. Екран якісний але малий. Це як про авто - ти або береш дешевший аналог і чухаєш його. Або береш шось свіже під свої вимоги і воно просто працює. Маючи досвід роботи з іншими ноутами можу сказати, що конкурентів у ейр на м чіпі немає. Просто у apple вийшло зробити гарний продукт. Програмно апаратний комплекс.
-
Ребят, привет Собираюсь в Калгари в этом году. Интересуют два момента: 1. Как там с зимой? ❄️ Смотрю прогнозы в телефоне, вижу -25 в Калгари. Насколько это сильно ощущается? (Сам с Одессы) 2. Что по общественному транспорту? Живу пока в Польше, очень привык что удобно можно доехать из любой в любую точку города. Насколько это актуально для Калгари, чтобы не задумываться (хотя бы первые пол года) о покупке авто. Жду ваших ответов, заранее спасибо 🤎
-
-
Погода ощущается легче, если нет ветра. Выбирайте жильё рядом с общественным транспортом (поближе к трамваю) и будет Вам счастье
-
Була прошка 2017 року. Клава гімно. Екран більший 😁. Знову ж таки під свої задачі - свій інструмент. Маркетинг тут ні до чого.
-
Знайдіть квиток там де вам зручно. Потім знайдіть той же на сайті авіакомпанії оскільки ціни зазвичай відрізняються і телефонуйте перед покупкою прямо на номер підтримки авіакомпанії. Краще і швидше купити через підтримку, щоб відразу вони зареєстрували вашого улюбленця на рейс.
-
У меня были и деллы, и зенбук, и ещё много чего. Честно - все говно. Arm + Rosetta сделали тихую революцию. И air давно уже не "огрызок" для студентов за подешевле. А про ничем не уступает эйру кроме кулеров на проце (прикинь, аэр на пассивке) :)