UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
В июне
-
Вчера такое всплывало.
-
Відкривають відразу, на 1000. Дуже класна кредитка Visa Platinum з 3% кешбеком на groceries та заправки. Забрав у відділенні за 5 чи 7 днів. В мене ще є кредитка від RBC на 2000 (чекав біля двох тижнів) - майже не використовую - умови по кешбеку значно гірші. Мобільний додаток жахливий, як на мене, поганий інтерфейс та дуже часто "технічні роботи" + у транзакціях періодично зникають деякі на день чи два, коли переходять з authorised до posted. У дружини BMO - дуже довго чекали картку (та ще й з пригодами). Непоганий кешбек - навіть є акційні категорії на 5% у перші місяці. Додаток, як на мене, кращий ніж у RBC, але гірший, ніж у CIBC.
-
Та я уже въехал
-
Программа , которая подразумевает выдачу пермитов в аэропорту, закроется 31 марта. Я не думаю, что трудно логически связать закрытие программы и выдачу пермитов:-)
-
Да, и я о том же думаю
-
Вот мне мне интересно очень: они закроют именно выдачу пермитов или прием заявок. Ибо со скоростью обработки это жесть конечно
-
Хто був сьогодні на ярмарці в українській церкви? Як там? Мені їхати 2 години туди)) а вже 12.
-
Ну имеется в виду, конечно же, для новоприбывших.