UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Всім привіт. Є бажання, щоб дочка продовжила паралельно навчатися і українською. 5 років (майже 6). В Україні водили її до розвивашки, дуже класний викладач. Є ідея, запропонувати їй проводити пару раз на тиждень онлайн уроки підготовчого напрямку. Але для цього потрібно, щоб була група 4-5 діток приблизно одного віку. Я ще не питав в неї чи в принципі вона була б згодна, і за яку оплату відповідно. Думав спочатку знайти цих 4-5 зацікавлених особи. Вона працює з дітками, ща мають вади розмовні, трохі відстають в речовому розвитку, тобто і такі дітки можуть приймати участь в навчанні. Якщо є бажаючі, напишіть в особисті мені (скільки років, стать, чи є якісь речові або розвиткові особливості).
-
З роботою тут складно всім. І тут всі знають мову. Любий мігрант з любої іншої країни знає мову, і любий студент також. І одні і інші будуть вам конкурентами. А студентам зараз дозволили працювати фултайм, відповідно вони розгрібають всі роботи по 16-20 доларів. На ярмарках вакансій 70% українців, на одну позицію стопка резюме не тонше пачки паперу А4. Тому на мою думку на ярмарки треба ходити, але розраховувати на то не варто.
-
40 днів. Але ви питали не мене.
-
Добрий день, підкажіть будь ласка чи є десь список де в Україні можно пройти медичний осмоти цей, котрий потрібен в Канаді ?
-
Власний досвід. Беріть airbnb. При чому термін - не менше ніж на місяць, і до наступного першого числа. Якщо на місяць брати - гарні знижки, і ціна буде +- як оренда. Вартує знати, що більшість тенантів зїзжає 30 го числа, відповідно житло доступне з першого. Відповідно ідеальна дата прильоту це 1-5 число місяця. Селитесь на airbnb рівно на місяць. Перші 7 днів на документи і на "де я?". Далі 2 тижні на пошук житла, і 5 днів у вас вже ключі, обставляєте і живете. Бо там же пусто
-
Хто такі консультанти з olx?)
-
Тут таке враження, що всі консультанти з olx живуть саме в Канаді. На кожному кроці намагаються намахати
-
Ота вся братія, що в Україні звонить під виглядом працівників банків, комунальних підприємств, поліції і т.д.