UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Привіт, усім. Прошу підказати хто стикався. Якщо обрати білет на сайті Еар Канада Франкфурт-Калгарі без багажу, чи буде потім при реєстрації багажу в день вильоту ціна за незареєстрований багаж така сама як на сайті 70 юсд? Дякую.
-
Всім привіт, друзі, хто володіє інформацією як українцям одружитися? Наперед дякую)
-
Ещё пару вопросов): Бил кредит это типа если я просрочу платёж? И на счёт количества: нас трое( я , жена, ребёнок) - какая цена в таком случае? Где вы находитесь, и какие нужны документы? ( у нас тока паспорта и воркпермиты, прилетели только пару дней назад)
-
В декатлон до 50$
-
Я решительный 😁😁
-
Как-то слишком быстро, топику ещё недели нет 😂
-
uucalgary.com
-
Я за 200 взял 65" 4к, он не то чтобы сильно смарт, но приставка от Гугла вправила ему мозги. Visio кажется
-
Я знаходжусь в даунтауні. Можем зустрітись напишіть мені в особисті. Білл кредіт це вам на рахунок кладуть ці гроші тобто наприклад якщо 200$ і ваш тариф 57$ то це означає що майже 4 місяці користування будуть безкоштовними. Або якщо розділити 200$/24місяці то виходить що будете платити майде на 10$ менше.
-
Не новый, помню, верно? А герцовка какая?
-
В скором времени украинцы смогут жениться и разводиться за границей Зарубежные дипломатические учреждения Украины теперь смогут воспользоваться Государственным реестром актов гражданского состояния граждан. Это позволит им: ▪️проведение государственной регистрации актов гражданского состояния; ▪️внесение изменений в актовые записи гражданского состояния, их восстановление и аннулирование; ▪️повторной выдачи свидетельств о государственной регистрации актов гражданского состояния. Агент Украины
-
Для обычной Альберта айди карты нужно в реджистри только паспорт и вп?
-
Дякую, ну якщо вчасно в нас буде час сорок на те щоб знайти літак, валізи самі поїдуть, я очкую капець з цими перельотами, ми брали квитки на пряму у компанії польської лот
-
Зауважте, що проблема Лондона не в Лондоні вже, а саме потрапити на літак до Лондона, щоб посадили, якщо віз, раян, шанси сильно знижуються. А виходити в місто, змінити аеропорт, термінал, все можна. Введіть в Гугл щось типу do i need visa for uk transit, перейдіть на сайт gov uk і там будуть дійсні умови транзиту