UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
А хто винаймав нещодавно тимчасове житло, за яку сумму у вас вийшло винайняти, підскажіть будь-ласка? Зараз дивлюсь на два тижні в середині березня, щось нормальне це від 1500 бейсмент на окраїнах, це така ціна і є приблизно на орендоване помешкання? Шукаю на Airbnb
-
Справа в тому, що подвійне оподаткування з точки зору нормальних людей, і податкової, то різні речі. Нормальна людина думає, що з 1000 грн вона сплативши податок в одній державі, вже не буде платити ні копійки в іншій державі. А з точки зору податкових, якщо ви не будете платити повну суму податку з тої самої 1000 в дві держави, то це не є подвійне оподаткування (я також колись був здивований, але є як є). І конвенція покриває якраз цей варіант. Тобто якщо одна держава знімає 20%, інша 30%, то задача конвенції, щоби ви не сплатили 50%, а от заплатити 20% одній і 10% іншій це не є подвійне оподаткування. А український військовий збір взагалі не є податком (наші пройдохи гарно придумали), і не попадає в взаємозалік податків, тому сплатити є обов'язком, якщо є хоча би натяк на податкове резидентство. Але то більше до податкової питання, бо навіть українські бухгалтери далеко не всі з цим обізнані, бо ніколи не було потреби. А питання визначення податкового резидентства мало залежить від людини, а більше від податкової окремої країни
-
Добрый день. Подскажите, пожалуйста, кто получал SJTD (Single Journey Travel Document), как у вас это получилось? И как давно вы получали этот документ? VFS Global направляет мой конверт в IRCC London, а они уже второй раз отклоняют мою просьбу выдать одноразовый документ. Пишут, чтобы я сделал загранпаспорт. В данной стране, в которой я нахожусь - эта процедура займёт год. Ждать не хочу.
-
Добрый день. Подскажите, пожалуйста, кто получал SJTD (Single Journey Travel Document), как у вас это получилось? И как давно вы получали этот документ? VFS Global направляет мой конверт в IRCC London, а они уже второй раз отклоняют мою просьбу выдать одноразовый документ. Пишут, чтобы я сделал загранпаспорт. В данной стране, в которой я нахожусь - эта процедура займёт год. Ждать не хочу.
-
Дякую!
-
Доброго дня Підскажіть, будь ласка, як краще летіти з Польщі до Канади У Westjet з Амстердаму в Калгарі бачу прямий рейс є, а до Амстердаму хто як летів? Дитина ще дуже малесенька, шукаємо найшвидший варіант, без пересадок і т д і щоб не за всі гроші світу Можливо є якісь рейси з Європи прямі (окрім Амстердаму)
-
Страхування робиться на конкретну адресу для конкретних тенантів, і залежить від факторів типу якого року будинок, як далеко пожежна частина, пожежний гідрант, якого віку діти. Це з того що запамятав. Також за смішну доплату щось в 20 доларів можна застрахувати шкоду не тільки будинку, а і своєму власному майну на суму біля 15-20к, типу ноутбуки, дивани і т.д.
-
Вам прийдет на ваш аккаунт письмо, нам пришло на следующий день после уведомления, что наша аплекация успешна. Там будет в табличке прописано что у Вас Ворк пермит, дата, до которой он действует, а ниже, что вы не прошли медосмотр и даты его прохождения нет. Ниже в нем будет написано, что это письмо надо взять с собой и показать офицеру в аэропорту
-
Я спросил как вы регались в католическую школу ? Где вас мучали молитвами
-
Да, ребёнок и родители не обязаны быть католиками для поступления в такую школу. Но от молитв в этой школе никого не освобождали. Как написал выше - сделайте личную встречу с директором и обговорить все вышесказанное или другие вопросы. Просто чтобы потом не было "сюрпризов"
-
підкажіть дитина 5.6 років - це школа чи прескул ?
-
а де дивитися рейтинг школи ?
-
Как вы регистрировали ?
-
Всем привет. Кто сталкивался со сменой провинций после прибытия в Канаду?Вобщем мигрирую с Манитобы в Альтберту, Калгари. Подскажите пожалуйста нужно ли менять Health card? Если да, то по какому адресу в Калгари. И нужно ли повторно здавать мидицину?( кровь, ренген и тд.)
-
Сделали ошибку и отдали своего ребёнка в такую католическую частую школу. У этой школы был выше рейтинг но моления на коленях по несколько раз в день ребёнку не зашли. Пришлось искать другую школу через пол года Никого не отговариваю и выбор школы это дело личное.
-
Доброго дня, скажіть будь ласка, як має виглядати та де саме має прийти лист, який після вклеювання необхідно роздрукувати та взяти з собою, для пред'явлення офіцеру в аеропорту? Дякую.
-
я лично не католик, и берут туда преимущественно католиков но не все там католики, откуда у вас информация про несколько раз в день молится ? сказки доморощенных блогеров ? или страшилки тех кто там никогда не был? Я например такой информации не слышал про католические школы