UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
В пятницу обкатали альбертовкий виски. 18 cad за 0.75 Просто конфета 😁 То есть можно брать)
-
Успіхів!
-
Добрий вечір;) А можете дати посилання на ось цей сайт українською мовою;) Щиро дякую😊
-
Воно таке дороге, бо всі знають скільки люди заробляють. Ви якщо подзвоните до якоїсь школи, то можете дізнатись що місць для навчання немає. Бо охочі є. Я би на вашому місті зайшов у пару-трійку компаній з резюме і вислухав би їх пропозиції, за умови що чоловік отримає права і піде до них. Бо якщо в нього такий experience, то я думаю проблем знайти клмпаню не виникне. Мій товариш так в зробив. Він ще вчився, а робота вже в нього була. Дальнобій це не цукор, і далеко не всім підходить, тож є постійний кадровий голод.
-
Доброго дня. Я працюю в найбільшому нічному клубі Калгарі, Cowboys 💿💃🏼 Якщо хтось хоче пройти безкоштовно в клуб до 9 вечора, напишіть мені. Я запишу вас в guest list. Як все проходить? Ви даєте своє ім’я, я записую вас в ґєст ліст на конкретний день і ви заходите в клуб без оплати. Cowboys instagram.com/cowboyscalgary?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Доброго времени суток Кто-то переводил сумму больше 100 к аля через крипту с Европы в Канаду ?
-
Здравствуйте. Возможно кто-то точно знает. Чтобы заехать с ребёнком с одним из родителей в Канаду нужно ли согласие одного родителя другому? Если да, то можно его сделать, например, в Польше, а не в России и не в Украине? Помогите пожалуйста разобраться в данном вопросе.🙏
-
Всем добрый день, меня зовут Ирина, я, мастер маникюра в династии, из Одессы. Принимаю на дому, а так же предлагаю свои услуги в комфортных для Вас условиях (работаю с выездом на дом)! Приглашаю любителей красоты на маникюр и педикюр комби с покрытием гель-лаком, а также наращивание гелевыми типсами. Если Вы хотите качественный маникюр, Вам нравятся невообразимые дизайны или же нежные ухоженные ноготки - буду рада видеть Вас у себя!) Для записи пишите в телеграм, или звоните по номеру (368)9977228 Хорошего дня!)🍀