Конкретику в чому? В цінах на ремонт якогось вузла якоїсь машини? Так я не механік. Так сам я і не маю в цьому розбиратися, бо знову ж таки не механік і цим не заробляю. Я хочу, щоб машина не робила мені мізки та не тягнула гроші з сімейного бюджету. В мене немає ні мети, ні часу, ні бажання крутити ті гайки в себе в гаражі, щоб потім хтось з чату визнав, що я розьираюсь..взагалі поз))От і все.
Тому моя позиції в дискусії спрямована до слів автора, який тут починає розповідати про те, що утримувати авто з 200к проьбігу - це те саме, що й з 10к пробігу.
Я просто за всі роки в Канаді зрозумів і на собі вивчив скільки коштує тут вартість обслуговування авто. В мене були машини японські, німецькі, американські…і я зрозумів для себе точно, що єдине, що можу собі взяти з пробігом більше 200к - це або тойота, або рам з двигуном камінс)) все інше - пробіг максимум 150 тис і додаткова extended warranty.
А розповідати мені про американський седан в Канаді з пробігом більше 200к та що це його ледь не задарма віддають теж не треба. В нього така ціна не тому, що хтось такий щедрий, а тому що з таким пробігом седани в Канаді вже нафіг нікому не потрібні. Хоч це твоя кохана ластівонька була..))