UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Сегодня впервые прошла хайк в одиночку. Локация Tunnel mountain 2 км , один путь 260 метров в высоту
-
В іншій групі написали що якщо термін дії закінчився після 24 .02 то такі права є дійсними і підлягають обміню
-
Напишу вам в особисті контакти тренера. Запитайте де він тренерує
-
Якщо права вважаються дійсними то по ним можна їздити,тільки я щось не впевнений що зможу прям зразу придбати авто в канаді😄
-
Моя знайома прилетіла з правами ще за 2006 рік і без проблем обміняла на саскачеванські.
-
Каєф
-
Я зараз в Польщі .поки проблем не мав
-
Просто можливо вилітаю через 7-10 днів і не маю достатньо часу щоб замінити їх в Польщі .тому це питання є дуже актуальне.в принципі якщо їх можна замінити то це вирішує питання.просто треба це зробити трохи швидше ніж хотілось
-
В любому випадку вам їх замінять без проблем і підтвердження досвіду більш впливає на термін дії ваших канадських прав.якщо ви підтвердите досвід більше здається 2 років то вам видадуть на 15 років,якщо без підтвердження то на 5 років
-
Я знаю що люди міняли польські права на канадські без проблем,але здається вам міняти права не потрібно так як є перелік країн права яких актуальні в Канаді і не потребують заміні
-
Інфу надаю прочитану на сайтах і перегляд ютуба від тих хто це робив.
-
Тобто можливо здаватимете саме водіння але тестів ні? Я правильно зрозумів?