Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦

UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
380.9k Posts 16.1k Posters 540.0k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t1075278231T Offline
    t1075278231T Offline
    Natali Zhakun
    wrote on last edited by
    Підкажіть, будь ласка, де знайшли житло?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ella A
    wrote on last edited by
    Приїжджаєте в Канаду як турист, не оформляєте ні wp, ні SIN, ні health number, не винаймаєте житло на довгий період, тобто доказуєте, що не established in Canada significant residential ties, тому не стаєте податковим резидентом Канади. І будете робити або не робити податкову декларацію for non-residents. І ще, в Англії у мене подруга, і я точно знаю, що коли вони виізджали з Англії тимчасово на контрактну роботу, то не сплачували ніякі податки в Англії. Навіщо вам платити 2-3 місяці там податки, якщо ви покажете, що вже не резидент Англіі? Платіть податки тільки в Канаді, якщо їдете в Канаду на довго
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    A
    wrote on last edited by
    Вест джет тоже можно в обе стороны, я просто не знаю как это работает, поэтому брал в одну
    1 Reply Last reply
    0
  • t459257413T Offline
    t459257413T Offline
    Александр Погребняк
    wrote on last edited by
    У нас так само, найближче це було на наступний тиждень. Ми пішли в TD
    1 Reply Last reply
    0
  • t294488374T Offline
    t294488374T Offline
    Marusya🕊
    wrote on last edited by
    Всем привет ,возможно кто-то слышал что-то про городок Драйтон-Валли ? Может быть у кого-то есть опыт пребывание ? Так как мы сперва останавливаемся там,а далее хотим в Калгари .Можно ли там оформить всё что нужно?карточки ,помощь и так далее ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t459257413T Offline
    t459257413T Offline
    Александр Погребняк
    wrote on last edited by
    Ми просто ходили по даунтауну і запитували чи є місце, нам не принципово було де відкрити рахунок
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    A
    wrote on last edited by
    Честно в салон вроде как рюкзак 5кг, думаю можно и больше, регистрируемый багаж 23 кг, выбор мест, я так понимаю можно обменять , что там с датами, не понятно
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ella A
    wrote on last edited by
    Дивно, а ви вказували, що хочете рахунок у них відкрити? Напишіть їм, там є онлайн запис, скажіть, що вам терміново треба відкрити рахунок, або вони втратять нового клієнта, бо ви підете в інший банк
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga Savchenko
    wrote on last edited by
    Сказали через тиждень прийти).. тільки тоді дадуть антибіотик
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga Savchenko
    wrote on last edited by
    Думаю ще залежить на якого лікаря натрапиш
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga Savchenko
    wrote on last edited by
    Дуже дякую, бо була в клініці так вони спрей для промивання виписали. У мене вже тиждень температура
    1 Reply Last reply
    0
  • t467681759T Offline
    t467681759T Offline
    Vadym Dekhtiaruk
    wrote on last edited by
    Можливо freestore, бачив в когось на ютубі що типу дешево овочі-фрукти
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga Savchenko
    wrote on last edited by
    Напишіть будь- ласка назву волк клініки куди ви звертались
    1 Reply Last reply
    0
  • t393514656T Offline
    t393514656T Offline
    Tatita
    wrote on last edited by
    Ну как минимум Alberta Health card точно можно оформить. Вот адрес registry. Можете там на права сдать. Самый классный вариант. Маленький город- никаких заморочек с Highway. Ну и банки там точно есть- поэтому проблем с открытием счета точно не должно быть. Единственное SIN- тут нужно поискать инфо mulliganregistries.com
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Настя
    wrote on last edited by
    Добрий вечір, можливо тут є хтось хто працює в сфері краси. Цікавить чи можна влаштуватися в салон лешмейкером, ламінування вій.чи можна працюючи в цій сфері себе забезпечити, і чи важко влаштуватися на роботу.Чи може потрібно якийсь екзамен здавати?Неможу по цьому напрямку знайти інф-ю. Буду вдячна за відповідь.
    1 Reply Last reply
    0
  • t294488374T Offline
    t294488374T Offline
    Marusya🕊
    wrote on last edited by
    Благодарю 🙏🏻
    1 Reply Last reply
    0
  • t426666491T Offline
    t426666491T Offline
    Black woman
    wrote on last edited by
    Всім привіт! 21 березня лечу з Берліна в Калгарі та шукаю попутницю 😊 Або на спільну оренду квартири яку планую знайти до приїзду.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    yitiziyiti
    wrote on last edited by
    Доброго дня всім! Ми з хлопцем і друзями плануємо переїзд до Калгарі десь в кінці березня і маємо декілька питань.. Зараз ми у Сюрреї це біля Ванкувера і нас дуже інтересує питання щодо громадського транспорту, бо тут, чесно вам кажу, це піпєц.. У самому Ванкувері нормально, але в Сюрреї це жесть. Потім звісно звичайне питання щодо праці. Чи є вона, чи тяжко знайти постійну роботу? Тут я шукала її 2 місяці і знайшла тіки парт-тайм... Хочу уточнити, що і я, і мій хлопець розмовляємо англійською, але тут дійсно ДУЖЕ тяжко з роботою :( І останнє(не обіцяю, я дуже допитлива буваю ахадвхлазв) це питання щодо житла. Нам треба буде шось двокімнатне знайти, шоб ми жили разом з друзями(тіки не бейзмент, благаю). Які +-ціни на це, бо я дивилася на маркетплейсі і, чесно кажучи, я була вражена, бо бачила трьокімнатні квартири/будинки по менше ніж 1500 тисячі. І я ось не знаю, чи можемо ми розраховувати на такі самі цифри, які я бачила на маркетплейсі..
    1 Reply Last reply
    0
  • t770564228T Offline
    t770564228T Offline
    Vova
    wrote on last edited by
    Всім привіт ,прилітаю 2 березня ,шукаю кімнату ,або людину для спільної оренди ,пишіть в приватні ,дякую ,гарного дня 🙏🏻🤝
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    S L
    wrote on last edited by
    Идите в любой госпиталь, в приемное отделение скорой помощи. Вас примул осмотрят. Если проблемы с английским просите переводчика. Они обязаны вамиего предоставить. Объясните свои симптомы (посмотрите в интернете терминологию) Там можете попросить и рентген, и антибиотики. Правда будьте готовы ждать. Весь процесс может занять от 3 до 10 часов. Но это лучше чем бегать по всему городу искать врача, потом от врача идти куда-то на рентген, потом снова идти записываться к врачу...... это проект на 2-3 дня (как минимум); и все это время ходить с инфекцией и сидеть в очередях. Если есть вопросы пишите в личку
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags