Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦

UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
380.9k Posts 16.1k Posters 539.5k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t690256121T Offline
    t690256121T Offline
    Leonid Petrov
    wrote on last edited by
    Не перегибайти в якійсь абсурд. Мова-Работа-Освіта - по цім параметрам будуть обирати. Я консультувався з імміграційним консультантом, мені назвали ці параметри для провінційної програми Альберти.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    S L
    wrote on last edited by
    Боже спаси и сохрани от таких «парикмахеров». Они на вас учатся и вы им за это ещё и платить должны??????
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr
    wrote on last edited by
    Ну не знаю…як на мене, обирати в першу чергу будуть по спеціалізації, на якій людина працює в Канаді, як добре знає мову та яку цінність для країни ця людина матиме в майбутньому. Як приклад, для чого потрібен в Канаді хтось, хто знає мову на середньому рівні, але при цьому закінчив умовний бізнес університет «Світоч» і отримав диплом магістра бізнесу?)) В Україні залишилося не так багато внз з дійсно якісною та вузьконаправленою освітою, і всім у світі про це в принципі відомо..
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr
    wrote on last edited by
    А, ну якщо консультувалися з самим консультантом, тоді ок..) Але не забувайте, для консультанта це в першу чергу бізнес і завжди потрібно самому робити правильний research з офіційних джерел, статистики останніх років та ринку праці з необхідними спеціалізаціями. Але то таке, кожен робить, як хоче сам
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Iryna
    wrote on last edited by
    Я так летіла, здається також тільки KLM робили check in. Потім ще підійшли до стій реєстрації для здачі багажу.
    1 Reply Last reply
    0
  • t781670668T Offline
    t781670668T Offline
    Helen Shelkovenko
    wrote on last edited by
    Можно пожалуйста ссылку я почему то такие не нашла
    1 Reply Last reply
    0
  • t690256121T Offline
    t690256121T Offline
    Leonid Petrov
    wrote on last edited by
    Ви пропонуєте людині забити на освіту... дуже якісні "ресерчі"). Мені з вами мірятись нічим, я ділюсь інформацією яку знаю із більш менш достовірних джерел. Ви поки що нічого путнього не порадили, крім забити на освіту, та якесь загальне "ні про що" про спеціалізацію і таке інще. Перелік спеціалізацій є на офіційному сайті, для прискоренного проходження по провінційній програмі. Але перелік спеціалізацій, по яким є зацікавленність провінції відомий лише обмеженій кількості держслужбовців, про нього навіть не знають іміграційні консультанти. Тут не вгадаєшь. Приведу приклад - дівчина на ютубі отримала провінційну номінацію по спеціальності accountant- тобто можно зробити непрямий висновок, що на той момент була зацікавленність саме в цій спеціалізації. Чи є вона зараз не знає ніхто. Статистика дає лише кількість, для розуміння скільки заїхало та яка буде конкуренція. Прочитати програму, статистику на офіційному сайті за дві години, ще не робить експертом в вопросі. А проконсультуватись із людиної яка провела більше тисячи людей по програмі вартує того, бо розповідає про нюанси яких немає на офіційних сайтах.
    1 Reply Last reply
    0
  • t461197733T Offline
    t461197733T Offline
    Yana Alekseeva
    wrote on last edited by
    Подскажите Sin number детям нужен?)
    1 Reply Last reply
    0
  • t106907381T Offline
    t106907381T Offline
    Yana Che_
    wrote on last edited by
    Він не потрібен поки дитина не підк працювати
    1 Reply Last reply
    0
  • t461197733T Offline
    t461197733T Offline
    Yana Alekseeva
    wrote on last edited by
    Дякую, також знайшла що дітям до 12 років не потрібен..
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Сергей
    wrote on last edited by
    Народ где снять можно нормально с долларовой карты доллары? Попробовал снять 100 баксов в банкомате сибса, комиссия составила 16 долларов американских!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ирина Галаева
    wrote on last edited by
    Летели с Амстердама, корм был в ручной клади ( 35 пакетиков Феликса по 100 грамм и 0,5 кг сухого Пурина), кошка в салоне. Нигде никто ничего не спросил, только в аэропорту Калгари офицер поинтересовался есть ли у нас еда, я ответила»да, кошачья”-всё: ни сколько, ни какая никого не интересовало. Жалею что не взяла больше Феликса, тк кошка из 12-15 видовпредложенного корма от всего отказалась, к сожалению. Моя история.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Анна
    wrote on last edited by
    Всім доброго вечора.Підскажіть,скільки приблизно коштує зняти в Калгарі однокімнатну квартиру?Скоро збираємося з 5 річною дочкою туди,бюджет дуже маленький, але я не збираюся приїхати і задерти ноги,бо 'у мене стрес' ,як кажуть деякі унікуми. Готова працювати,щоб створити комфорт для своєї лялечки.Буду вдячна за достовірну інфу,може ще якісь загальні поради.Всім дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    Зверніть увагу!!!!!
    1 Reply Last reply
    0
  • t266627663T Offline
    t266627663T Offline
    Nik Galaev
    wrote on last edited by
    ~1500cad
    1 Reply Last reply
    0
  • t329520019T Offline
    t329520019T Offline
    Vladyslav
    wrote on last edited by
    Впевнений , що не займаються?
    1 Reply Last reply
    0
  • t421332626T Offline
    t421332626T Offline
    personazh
    wrote on last edited by
    Доброго дня всім! Знаємо що зараз для багатьох стає проблема завезти меблі в свою квартиру Ми перевозимо! Допомагаємо - грузимо/вигружаєм , заносимо і тд. Ціни, лояльність, якість! Звертайтесь, всім дякую! Богдан 825 288 8030 Або лс 🤝
    1 Reply Last reply
    0
  • t420647437T Offline
    t420647437T Offline
    Victoria Fedoronko
    wrote on last edited by
    Чи можливо орендувати авто без канадійських прав?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Àndrushka
    wrote on last edited by
    Вполне.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Àndrushka
    wrote on last edited by
    Здесь есть такая вещь как rent to own. Может в этих случаях и занимаются. А во всем другом это чисто ленд лорда дело ибо отнесени ответственность за прибыль
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags