UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
У важливому є форма на наступний курс, якщо ще не закрита
-
Поменять адрес в профиле на канадский
-
Курси хороші, вчителі викладаються на всі 100, единий мінус,що там або з 0 або рівень В2. Проміжного рівня немає.
-
Omg це тепер треба канселяти апл мьюзік і чекати два дні поки воно зааплаїться
-
А хто вже переводив гроші з вайза на rbc? Як дізнатись реквізити свого чекінг рахунка?
-
Я відвідувала, мені сподобалось - досить продуктивно )) гарні вчителі, намагаються багато чого втиснути в ці два тижні 😊 рекомендую, якщо маєте не високий рівень
-
друзі, хочу поділитись досвідом як нас сьогодні таксист ледь не затягнув в свою машину. будьте обережні, якщо ви визвали таксі і чекаєте там де звичайно всі таксі зупиняються, чекайте саме свою машину. нам так лівий таксист всім відомої національності вже почав пхати валізу в багажник і казав відміняти поїздку, бо він вже приїхав на іншій машині. в цей час наш убер вже чекав нас на іншій стороні дороги. цей водила з усім погоджувався і казав, що нема різниці. але різниця є, наш водій вже приїхав і цей жулік возив би нас і накатав би баксів 100 замість 35 в убері 😁
-
Всем привет! Кто уже арендовал жилье, посоветуйте толкового риелтора, спасибо
-
а вам прям так уж нужен табун?) просто определитесь какие именно отношения вы хотите иметь и ищите подходящую девушку. так прямо и пишите - я такой-то такой, увлекаюсь тем-то и тем, ищу такие-то отношения. и нужная девушка отликнется. хотя если вам нужны просто табуны для секса то и для этого есть всякие тиндеры и тому подобное :D
-
мабуть є контакти фірм хто вже зняв квартиру, тому що багато хто з таких фірм просто не відповідає
-
С составлением «резюме» поможешь?)
-
Всім доброго дня! Зареєструвалась в reception centre, щоб віддати дитину в католицьку школу. Призначили зустріч через місяць. Чи можна якось прискорити цей процес? В мене нема можливості ще місяць-півтора дитину тримати вдома.
-
Взагалі на рентфасті з 10 пропозицій, відповідають лише 2-3