UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Дякую, буду знати)
-
Любые смс с частных номеров скам
-
Це скам, хтось знає?)
-
І не сподівайтеся 😁
-
Потім на шонесі пройшли без запису на аналіз крові та флюорографію. Аналіз крові безкоштовно, флюшку просили номер хелс карти. Все в одній будівлі. Ми пройшлися пішки, але можна на автобусі. 31 Sunpark Plaza SE, Calgary, AB T2X 1P1
-
Ну на 5 advanced, що треба думаю більшості мені вийшло 145 тест і 99 оренда Короли. Crowfoot Registry
-
Записувалась по імейл у Silverado Medical & Aesthetic Clinic. 19369 Sheriff King St SW #806, Calgary, AB T2X 0T9 На Гугл мапі подивіться чи підходить вам район. І там само в гугл мапі адресу веб сайту. Вартість 180 на людину.
-
Ну. А ми такі уже матьорі, статечні, з мєсними мозолями, обвітрені шинуком, покоцані шифером, просякнуті індійським карі з забігайлівських кухонь, будем сидіти, макати сігари в бурбон і снісходітєльно розказувати небилиці про те, що грізлі чатують на автозаправках по ночам, а сафевеївська маргарина містить марихуану.
-
Та не, программу закроют и всё:-)
-
Не зміниться,бо нові люди приїдуть😀
-
А здесь и другого не надо. Почти все люди на машинах. Туда ,где на автобусе 2 ч,на машине 15 мин. Сколько раз я ехала в автобусе,как в лимузине. Только водитель и я. Поэтому запускать больше , скорее всего, невыгодно .