UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Есть такое понятие переквалификация, поэтому если не работали на простых рабочих профессиях не указывайте. В мак берут без опыта лишь понимал и говорил по английский. Всегда лучше зайти и спросить нужны ли им работники и то кляте резюме
-
Привіт! Хто нещодавно проходив лікаря для медогляду, поділіться локацією, чим дешевше ,тим краще🙏 бо в одну зателефонувала 200 з людини🤯
-
Про оверкваліфікейтед знаю тому і питаю. Але всі нормальні компанії вимагають резюме. Виходить що в резюме нема чого писати( В Англії через це дуже велика проблема була. Знайшов роботу тільки через активний нетворкінг. Тут виходить теж саме. Дякую
-
Підскажіть, будь ласка, за яким номер телефонувати, щоб дізнатися номер health card
-
Нетворкати краще не через «своїх». Канадці та інши резиденти набагато відкритіші до допомоги. Але знову ж таки. Нещодавно був на нетворкінгу всі місцеві кажуть обов’язково резюме і типу краще трошки перебільшити ніж відправити пусте
-
Пока что через нетворкинг не особо получается, говорят нужно ходить лично и доставать
-
Я возможно не правильно понимаю понятие нетворкинг, но я делать все что возможно для поиска работы через интернет сеть. Регистрируюсь на оф сайтах, сайтах по поиску работу, пишу на почту и тд
-
Мы искали учителя фортепиано для ребенка и обнаружили ассоциацию AMTA где зарегистрированы сертифицированные учителя музыки и карта их местоположения в городе. Карта оказалась очень показательной в плане выбора мест проживания людьми с образованием. Вот как эта карта выглядит:
-
Щоб багато не писати просто загугліть networking- перше посилання на вікі - та добре і зрозуміло описується цей термін. Але я не певен що така штука є для низькокваліфікованних професій. Грубо кажучи це спілкування і на виході пошук роботи через рекомендації, реферали та таке інше
-
Я навчалась в ESL school так нам вчитель так і казала - якщо у тебе master degree, а ти йдеш в cleaning , то не пиши про таке. Роботодавець відразу зрозуміє, що ти йдеш тимчасово і надасть перевагу людині з High school.Треба щось придумати:)
-
Ірино, підкажіть, будь ласка- це в якому Value? Локація де?
-
В эту субботу раздают муку Кому надо адрес выше 👆🏻
-
Добрый день. Кто-то может подсказать контакты хорошего мануальщика в Калгари?
-
Диван бесплатно, доставка 50$ не зайдет в узкие двери которые 70см
-
Продам IPhone XS 64 Гб в дуже горошому стані за 220₴,та IPhone 7 32 гб є тріщина невеличка біля кнопки за 80₴
-
Один прям возле меня живёт :)
-
Дякую велике. Виглядає дуже логічним)
-
Возле нас их оказалось пол дюжины. 🙂 Но карта просто поразительным образом совпадает с той которую здесь публиковали раньше, где от руки обведены районы проживания.
-
Ну там отзывов куча положительных
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, в когось є досвід покупки білетів через телеграм канал "Билеты Канада/США/Мексика"? Поділіться, будь ласка, чи можна довіряти?
20 Jan 2023, 19:11
46901/374199
4 minutes ago