Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦

UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
380.9k Posts 16.1k Posters 539.7k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    A .
    wrote on last edited by
    Дипломи точно не потрібно відправляти нікуди, підтвердження дипломів проходить по скан копії з оригіналів.те саме думаю з свідоцтвами про народження.якщо і захочете відправити якісь документи - пишіть по групах, хто летить найближчий час, за невелику нагороду передасте без проблем.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5233568951T Offline
    t5233568951T Offline
    ꧁༺Mar'yana ༻꧂
    wrote on last edited by
    Таки в стріпклубі не можете. На це заборона не знімається))
    1 Reply Last reply
    0
  • t5233568951T Offline
    t5233568951T Offline
    ꧁༺Mar'yana ༻꧂
    wrote on last edited by
    Нам так ничего и не выплатили . 2 мес прошли. Ни нам,ни другу)
    1 Reply Last reply
    0
  • t5233568951T Offline
    t5233568951T Offline
    ꧁༺Mar'yana ༻꧂
    wrote on last edited by
    Трошки не зрозуміла. Експрес ентрі- це ж державна ,а не провінційна програма
    1 Reply Last reply
    0
  • t344666034T Offline
    t344666034T Offline
    Alina Zorina
    wrote on last edited by
    Дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • t5217031922T Offline
    t5217031922T Offline
    Abdullah
    wrote on last edited by
    МОРТАЛ КОМБАТ (продовження) Тітка шось пробурмотіла, я не второпав що, але точно не запевнювала мене, що в даній ситуації вона б обпісялася від щастя. Я кажу: «Ну добре, давайте розказуйте всю правду – чи побився з кимось, чи розбив щось, чи поліцію викликали? Ви ж не хочете сказати, що визиваєте всіх батьків, коли діти в гугл дивляться? Перша, яка починала, каже, ні-ні, не було поліції, але ви повинні зрозуміти шо ми консьорд, бо він в телефон дивився, а це консьорд». Я розумів, шо тітку тупо натроюдили і вона до схватки прийшла непідготовлена, якшо знов тієї самої співає - прівлєкли чисто в якості чірлідерши, яка мала з дастерами скакати. Визнаю, що почав закипати всередині, бо бачу шо нічого у них такого немає, а, як моя бабця казали - "напасті валяються". Я кажу: тему з телефоном розібрали, давайте наступне питання. Включається друга: "А ще він відказується від моєї допомоги на уроці, я до нього підхожу аби йому допомогти, а він, понімаєтє лі, не хоче зі мною спілкуватися". А мій спиногриз, тре сказати, інтроверт і до спілкування не дуже тоєво в принципі, плюс перехідний вік. Я питаю: "Вельми перепрошую, не знаю ваших порядків, а проясніть мені, бо я темний в цих справах - учень має право відказатися від допомоги на уроці чи не має такого права". Тітка , схоже, розгубилася і повернулася до завуча і у нього питає. Завуч крякнув, як після 100 грам без закуски, і каже, що так, може відказатися, справа індивідуальна. Опириця, тим часом, здаватися не бажала і почала крошити батон, що вони писали ессе, а він піддивився в інтернеті і тепер вона йому поставить нуль балів, нуль, нуль, бо це нечувано. Тут раптом боковим зором бачу, як у моєї тішайшої, з четвертою (низькою) волей по психософії, поволовини починає хаєр на макітрі підніматися вертикально і на очах преображається в бойовий ірокез, а очі великі красиві очі починають вилазити як ото у Меліни, яка з Шварцнегром попала в марсіянський вакуум у фільмі «Згадати все». Ну, думаю, приїхали, торба, наступили жінці на больной педагогічний мозоль (а жінка – вчителька). Я сгрупірувався, прийняв подобу моаї – статуї острова Пасхи - і скам`янів. Жінка включилася в розмову, правда не англійською, але це не важливо: «Ви роздавали на листках наочні посібники по темі класної роботи? А як на рахунок шаблону? А прикладу? То ви хочете сказати, що дитина без академічної англійської мови не має права подивитися що таке ессе, якщо вони в школі не проходили цієї теми? А як тоді накажете йому слід було поступити – просто сидіти, нічого не робити і заробити той самий нуль балів, чи за вами мають всі бігати і перепитувати, бо ви не зробили шаблон? Ви обезцінили роботу учня, як він буде відноситися наступний раз і до вашої пропозиції допомоги і до Вас?!» . Тут раптом перша училка згадала, що у неї стращщно термінова справа, почала розшаркуватися в прискореному режимі і протрубила ретираду. Очевидно, бесіда пішла не по знайомому алгоритму. Інша залишилась і бій продовжився, але з моральною перевагою наших. (далі буде)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Костецький Андрій
    wrote on last edited by
    Привіт. Хто може підказати, які в Калгарі є деревообробні підприємства або все, що з цим зв'язано. Щукаю роботу в цьому напрямку. Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vitalij Shevchuk
    wrote on last edited by
    Хтось має досвід покупки квитків через Air Canada?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5233568951T Offline
    t5233568951T Offline
    ꧁༺Mar'yana ༻꧂
    wrote on last edited by
    Как узнаете,напишите ,плиз
    1 Reply Last reply
    0
  • t5233568951T Offline
    t5233568951T Offline
    ꧁༺Mar'yana ༻꧂
    wrote on last edited by
    Конечно. Спиральный здесь очень хорошие. Вода закипает очень быстро. Вы готовили здесь хоть раз на спиральный?
    1 Reply Last reply
    0
  • t344666034T Offline
    t344666034T Offline
    Alina Zorina
    wrote on last edited by
    А це для PR також проходить? Там хіба не потрібні оригінали?
    1 Reply Last reply
    0
  • t344666034T Offline
    t344666034T Offline
    Alina Zorina
    wrote on last edited by
    Я купляла
    1 Reply Last reply
    0
  • t1437468078T Offline
    t1437468078T Offline
    ИванIvan
    wrote on last edited by
    Вітання!! Через tech path тільки оффер треба виходить? Рік не треба працювати в Альберті?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    A .
    wrote on last edited by
    Для pr не підскажу
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Мария
    wrote on last edited by
    Подскажите пожалуста, есть ли образец такого письма, которое подтверждает опыт? , спасибо. И там надо 2 года опыта за какой период времени?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Max 5707
    wrote on last edited by
    Привіт, інтернет провайдери видають роутери при підключенні інтернету чи потрібно мати свій?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Max 5707
    wrote on last edited by
    Привіт, інтернет провайдери видають роутери при підключенні інтернету чи потрібно мати свій?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5048876518T Offline
    t5048876518T Offline
    Stady IT Безкоштовні Online курси
    wrote on last edited by
    👋 Привіт Є безкоштовні ІТ курси для дітей та дорослих (Онлайн) Пишіть у приватні
    1 Reply Last reply
    0
  • t230707838T Offline
    t230707838T Offline
    Oleksandr Dotsenko
    wrote on last edited by
    У мене макбук про і не вистачає трохи інтеграції між пристроями , доводиться звикати до того що немає airdrop, доступу до icloud , історії в safari тощо. Сам по собі телефон класний, не лопата, однією рукою можна користуватись . Камера хороша, якість модему та динаміку гуд. Я собі його купив за $375 тому важко шукати недоліки за таку ціну. Майте на увазі що заряджається він дві години
    1 Reply Last reply
    0
  • t5233568951T Offline
    t5233568951T Offline
    ꧁༺Mar'yana ༻꧂
    wrote on last edited by
    Видають
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.