UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
І моїй компанії робили елементарний тест щодо можливості працювати без знання мови - моделювали ситуацію: починали голосно казати, що десь в приміщенні пожежа і питали, що працівник повинен робити в даній ситуації. Причому перед тим працівник пройшов інструктаж на рідній мові, все зрозумів Ану вгадайте, чи хтось відреагував на фразу "There's fire in the building!!! Fire!!!"?🤡 Всі сиділи моргали...От вам і безпека...
-
Ну рівень базової англійської має бути. В мене elementary. І я про те що мені роботодавець каже ваш англійський значення немає( згачить elementary йому достатньо). І в мене саме та ситуація коли досвід та вид професії важливіший за мову. Бо по суті вона там і не сильно треба)
-
А на якому сайті можна перевірити цю інформацію, підкажіть будь ласка?
-
Привіт, а якщо і так 41,5-42 розмір ноги куда ще більший? 😩 взуття і так важко найти
-
Добрый день ,летел ли кто-нибудь с российским гражданством по программе Cuaet ,то есть может быть у кого-то был муж или жена гражданин России или ребёнок гражданин России и они уже улетели в Канаду каким путём это сделать Может летел кто-то с российским гражданством по программе летел ? Есть такие люди опишитесь пожалуйста в лс
-
Мене це очікує. Є безкоштовне житло на 9 діб і за цей час потрібно знайте постійне