UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Я про це написала вище
-
Я про це написала вище. Помився і красень
-
Ну взагалі-то більшість як мінімум миється і стреже нігті 😁
-
Ніхто не говорить,щоб не слідкувати.
-
Писюнами, например
-
Правильное питание, тренажерный зал . У кого есть,что стричь , то барбершоп . Депиляция яиц и тд , а всё ради прекрасных дам , что бы не отвлекались на сплевывание волос 😇. Дел не вправорот 😂 , а борадачам за бородой следить , маселко, витамины для бороды))
-
Дівчата, вибачте, що турбую. Але думаю, що мій дитячий садок мене обманює, вірніше бухгалтерія їх. В садок поступили 13 лютого і заплатили кошти без врахування субсидії і гранту. Зараз прийшов лист по субсидію. Дата початку дії вже з 13 лютого. Написала Бухгалтеру, запитала, як бути з оплатою за лютий, чи повернеться щось? А та сказала, що субсидія нараховується за минулий місяць, тому повертатись нічого не буде за лютий, а вже буде враховано при оплаті за березень. А якщо ми вирішимопіти з садочку, то гроші нам потім повернуться. Підкажіть, це все ок? Не обманює? В когось були такі ситуації?
-
Спасибо
-
В центре, или около 4 или 7 авеню остановка. Напишите завтра в личку, сброшу контакт сотрудника банка
-
Ребята, подскажите что значит эти два времени? Во сколько мне нужно быть в аэропорту?