UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
У МТС был хороший тариф, но он закончился
-
Друзі , для тих хто вже в Канаді або планує приїхати 😉 Дивовижні місця Канади для вашого майбутнього Туризму youtu.be/8SzCS9mNk3w
-
В понедельник, кстати, много где выходной, ибо Family day
-
А це дуже не гарна поведінка з сторони люду, в окопі теж по єрефські говорять і шо???? Це людські не обгрунтовані випендрони і не більше, це по типу кожен хоче показати що він Патріот, та зроблю поправку Патріотизм не в мові, я вже рік під обстрілами живу і до тепер вдома а люди які ніби то Патріоті в Канаді по над 10 років сидять і вчать МЕНЕ шо мені треба говорити на Українській. Я закінчив єрєфську школу, ну так вже війшло що у нас були такі школи, то шо я не людина, АГОВ? Все свое життя балакаю на русском, і мені тепер корчити з себе шо я Патріот бо я балакаю по Українськи, ще раз повторюсь, Люді меньше ви....... і не робіть культ, робіть ДОБРО!!! Всем спасибо за внимание и всего хорошего, мирного неба!!!
-
Я переводила картки щеплень через бюро перекладів без нотаріального завірення, що саме Вас цікавить? Робила це ще будучи в Україні
-
Сайт Fans first . ca, вони продають квитки від людей, хто не може піти на гру, або просто свої сезонні абонементи розпродує, тікетмастер також такі квитки продає, але там ще зверху комісія з продавця і покупця і вартість квитків атас яка виходить. Я порівнював, різниця часом до 2х може бути. Квиток у 213-214, 224-225 сектори (атака флеймс 2 рази), не на самі верхні (22-24) ряди і не на проході можна за 55-70 взяти, моніторити треба за пару днів і брати десь за день або зранку на сьогодні. Ясна річ, якщо приїде мейпл ліфс чи ойлерс таких цін не буде. Люди ставлять свою ціну, яку хочуть, також якщо не купили, скидають ціни вже перед грою, але довго чекати не треба, бариги, інші люди там також гарно пасуться
-
Спасибо большое 💪👍
-
Ну мааам:-((
-
Здравствуйте матрас бесплатно, размер Queen, ортопедический, вышли пятна после химчистки , пахнет химией. Нужен наматрасник на него. Могу привезти за 50 доларов если это в районе NW.
-
Тут трошки інша історія. Банки мають платити комісію одне одному за транзакції плюс відрахування компаніям Visa, Mastercard, тощо - тим хто започаткував цю технологію грошових переказів і транзакцій. В усі ціни на ринку вже включені ці комісії банкам і якщо розраховуєтесь картою то не помічаєте как ці частки від вашої покупки розходяться по різним організаціям. Якщо ж ви знімаєте готівку то банк не може стягувати свої комісії під час комерційних транзакцій тому просто забирає їх одразу під час зняття готівки в банкоматі. Long story short , банку треба їсти і голодним він себе не залишить ;)