UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
У меня так. Boardwalk
-
Но это через управляющие компании. Были варианты на Marketplace. Отправила сообщения 10 хозяевам. Ответили трое.
-
Т.е при оплате за 3 месяца сразу - дальше 3 месяца можно не платить? Пока они не пройдут сразу
-
Всім привіт Перелетіла сьогодні весь переліт вийшов десь 24 години Спочатку klm Budapest - Amsterdam Amsterdam - Toronto Toronto- Calgary Багаж на місці , скрізь встигла хоч пересадка була між рейсами по 2-3 години Ворк преміт отримала швидко в Торонто ( офіцер попалась дуже сурова) Житло знайшла через couchserfing Познайомилась з хостом він поспілкувався з тими де я зупинялась колись при подорожах) вони надали рецензію. Стосовно ліків - ніхто нічого не перевіряв і не казав
-
Работа, мясокомбинат: Кто уже или только прилетает в Канаду и хочет приступить к работе , вы уже можете записываться на собеседование и мед комиссию. Что мне нужно: Резюме , заполненная анкета (отправлю) , Work Permit. При себе иметь: документы ( выше ) , SIN, Банковский счет Пишите на этот номер +18254590436 - вайбер —
-
Это или,или. 2 социотипов одновременно быть не может
-
Будуть з часом вимагати довідку, в кого одразу, в нас аж за півроку після початку школи. В Альберті щеплення необов'язкові
-
В Альберті конкретного віку нема, вважається що коли дитина в змозі убезпечити себе. Може соцслужба прийти і поговорити, якщо дитина не знає що робити у випадку небезпеки то буде вважатися порушенням. Деякі батьки проходять з дітьми курс "сам вдома" і тоді вже це є підтвердженням того що дитина може лишатися сама.
-
почему нет? многие социотипы имеют между собой общие характеристики. а те отличия что в них есть не взаимоисключающие.
-
Это родительская визитор виза на 10 лет, медицину она не покрывает
-
Привіт) Можна купити десь Київський торт в Калгарі?
-
Дуже дякую за вiдповiдь!