UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
До Батуми три дня? ) Мой сарказм не позволяет мне не спросить - с гор на ослике? 🤣🤣
-
Тогда советую еще "Змеи на борту", "Турбулентность" и новый "Крушение" 😜
-
Доброго дня, шукаю роботу на вакансію Electrical Engineer або Electrical assistant. Маю диплом, міжнародну ліцензію та досвід. Працював загально рік на судні типу контейнеровоз як помічник електромеханіка. Володію англійською на розмовному рівні. Згоден на навчання та буду дуже радий будь-якої пропозиції. За більшою інформацією пишіть у лічку або на пошту [email protected] Дякую за увагу!)
-
главное иметь цель, а уж пути к ней дойти найдутся)
-
Прямо как у самураем только наоборот
-
Я працюю масажистом, але мене взяли так як 16 років стажу і нормальна англ.. І треба робити RMT. Можна це зробити через NHPC або MTAA. Тобто, можна тут не вчитися, якщо достатня кваліфікація, є всі документи і ви будете в силі здати теоретичний і практичний екзамен ... але для всього цього потрібно знання англійської
-
Подскажите, нужно ли декларировать в аэропорту сумму большую чем 10000CAD? Прилетаем семьей 3 человека. Знаю вопрос до боли глупый но не могу найти точную инфу 10000на человека или на семью считают при подаче декларации.
-
Добрий день,поділилиться будь ласка,чи хтось влаштувався,або шуекєте роботу соціального працівника?
-
Отлично благодаря успокоительному на холку, а в пути были четверо суток…
-
Лучше задекларировать! Декларация помарает при поиске аренды, как подтверждение платежеспособности ! Да и в обменниках есть вопросы в происхождении денег ! Офицер в аэропорту задаст вопросы , отвечаете - выдаст декларацию на 1 человека - всю сумму кэша
-
Может у кого-то такое было, трубы как будто гудят внутри квартиры и кажется квартира остывает? Это трубы промерзли?