UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Дівчатка, 27 лютого (пн) я проходитиму курс “Brow Shaping & Facial Waxing” і мені потрібна 1 модель на 12:30-14:00 для Full Face Waxing. 📍Локація: The Esthetic Institute Training Center, 1351 32 Ave NE, Calgary, AB T2E 7Z5, Canada. 💲Оплата: 10$ готівкою за матеріали, як я розумію🤷🏻♀️ Хто зміг би, будь ласка, напишіть мені у приватні повідомлення 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
-
Дівчатка, 27 лютого (пн) я проходитиму курс “Brow Shaping & Facial Waxing” і мені потрібна 1 модель на 12:30-14:00 для Full Face Waxing. 📍Локація: The Esthetic Institute Training Center, 1351 32 Ave NE, Calgary, AB T2E 7Z5, Canada. 💲Оплата: 10$ готівкою за матеріали, як я розумію🤷🏻♀️ Хто зміг би, будь ласка, напишіть мені у приватні повідомлення 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
-
Доброго времени суток всем В марте прилетаем в Калгари по CUAET с семьей. В семье есть ребенок с диабетом, в связи с чем вопрос - есть ли какая-то государственная или от провинции программа поддержки/помощи детям диабетикам? Кто сталкивался, подскажите, пожалуйста.
-
Добрий день. Порадьте будь-ласка клініку/лікаря (до 120$) у даунтауні для проходження мед обстеження і сдачі аналізів. Дякую
-
-
-
Ви помилилися віткою
-
Є садок Володимира,але там всі місця зайняті,як я зрозуміла
-
Напишіть назву салона
-
Ви обережно,бо вас зараз забанять. Ви зафлудили всі вітки
-
В Даунтауні би не поспішав, бо могли б з різних куточків Калгарі возити туди дітей
-
Я би відкрила із задоволенням. Тільки не знаю з чого почати , я не до бізнесу