UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Зараз напевно через більший наплив стало складніше( Цікаво чи в усіх банках такий ажіотаж
-
Хм, не знаю. Мы просто пошли без аппоинтмента и сделали аккаунты сразу. Это было в сентябре
-
Каждый день заходите на сайт и смотрите доступные варианты для просмотра. Я тоже сначала ждала ответ через Rentfaster . Потом начала каждый вечер смотреть варианты. Три забронировала к просмотру. Один они отменили, второй я выбрала
-
Хто в Канаді вже пів року і більше… Як настрій, подобається, не дивлячись на складнощі? Відчуваєте що ви на своєму місці, що все правильно робите? Чи все ще багато сумнівів та питання чи правильно я зробив що приїхав?! Діліться своїми відчуттями. Наперед Дякую)
-
Ідіть в CIBC той що в BOW TOWER, там можуть прийняти без запису. Товариш 2 дні тому відкрив рахунок і замовив кредитки
-
И да, boardwalk с апреля, потому что с 1 марта все варианты разобрали. Я с января начала искать варианты, чтобы заключить договор с 1 марта
-
Кстати да, ищите районы подальше
-
Ну наразі можливо летіти лише в Торонто, прямим рейсом, який коштує 1800 USD + оплата за собаку в багажі, а потім ще потрібно буде їхати з Торонто в Калгарі, бо на рейси в Калгарі є обмеження по розміру собаки і клітки. Тому злітати 3 рази вийде приблизно на ті самі гроші, оскільки після 31 березня, чисто теоретично, можна буде KLMом одразу в Калгарі. Тому поки розглядаю усі можливі варіанти, а потім буду оцінювати їх вигідність )
-
Ні , це не потрібно
-
Дякую всім-всім 🥰 Ви такі добрі, допомагаєте, щиро вдячна)
-
Це вчора дивилась, моніторю, якщо знайду за таку ціну буде супер! :)