UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Маю досвід із узі для такого нервового котика-лікар призначав заспокійливе у таблетках за 3 дні до прийому а також у день прийому за 1.5 години сидів у переносці обробленій заспокійливим спреєм. Сказати, що він був спокійним, то ні, але дійсно набагато смирніший, нід зазвичай.
-
А чи канадці це пишуть?
-
Ти знаєщ,я трохи в шоці і приємно вражена була,як побачила,що ти почав писати українською ❤️🇺🇦
-
⚡️🇨🇳Китайские военные эксперты сообщают о расконсервации значительного количества военной техники народно-освободительной армии Китая, в частности самоходной артиллерии и БМП. В связи с этим в китайском сегменте интернет распространяются слухи, что Китай собирается оказать РФ прямую военную помощь.
-
Де в Калгарі пива випити можна?
-
Моя племінниця(17 років) говорила тільки російською,хоча всі родичі виключно українською,а моя сестра ще той націоналіст український. Але ж українська,то сєльскій язик,твердила племінниця. І ось після 24 липня вона спілкується виключно українською.
-
Доброго дня. Ні)
-
какая няшная опечатка
-
вы не заполните декларацию в этом приложении - там нет Калгари. Заполнять в терминале в аэропорту по прилете, обязательно, даже если вы голый летите : )
-
точно не скажу. Знакомый просто 999 написал (там трехзначное число в днях).
-
Хм. Серьезно? гугл мапс - brewery
-
Доброго дня! Я професійний синхронний перекладач і викладач англійської мови. Запрошую дітей і дорослих до себе на заняття. Ви можете почати навчання незалежно від того на якому рівні ви зараз. Для кожного підбираю програму індивідуально. Є інтенсивний курс для бажаючих емігрувати в англомовні країни. Кого цікавить пишіть в особисті повідомлення.