UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Хтось працював на тимчасових роботах від таких посередників як constructive solutions або trades labour corporations? Поділитеся досвідом? Як все відбувається? Як платять?
-
Нам приходило. Але не знаю чому. Коли платили за аналіз крові, нам сказали що більше жодних оплат непотрібно 🤷♂️
-
Знают что результат негативный? Рад за них, но почему эти знания 31$ стоят дополнительно 🤷♂️
-
Добрый день !подскажите или помогите информацией ..приехали в Калгари две пары ,ищем жильё не получается найти 😥🤕 Возможно кто-то переезжает в другой город и предлагает своё жильё для продолжения договора или есть проверенные агенты/агенства . Пожалуйста помогите 🙏🙏🙏
-
Комусь ще приходив інвойс на оплату 31$ за аналіз крові на сифіліс? Бо ми теж коли заплатили за кров, нам сказали що інших оплат вже не буде 🤷♂️
-
Work! The jewelry shop “Maxime” is looking for sales associate Location : Chinook Mall The requirements: good English; computer skills; customer oriented. Contacts : you can call Chinook 403 255 9411 Or email [email protected]
-
Что-то про вас знают...
-
Комусь ще чек на 31$ приходив за аналіз крові на сифіліс? 🧐
-
Їхала до них в офіс, витратила час на інтерв’ю. Сказали , що будуть мені повідомляти , коли будуть вакансії для мене , після чого ні разу мені не подзвонили і не написали😃
-
Читайте вище, там все написано
-
А ви мене прям порадували,якщо можна
-
Я прочитала, раніше мені говорили,що не до сімейного не можна записуватися
-
Сдал бесплатно
-
Я два раза подавала заявку, но что-то не проходило по регистрации. По телефону удалось решить вопрос, назначили время и дату. Так как документы мои к ним в электронном виде не дошли, при первом визите занесли в базу
-
Дякую за інформацію.👍 Декларація зараз у процесі подачі. Звісно, що за допомогою бухгалтера, бо звичайно що поки це для мене терра інкогніто. На канал підписана, вподобайка стоїть давно, просто ще не знайшла часу подивитися відео (але я виправлюся, обіцяю ☺). Бо час витрачаю або на роботу, або на курси англійської, або щоб допомогти новоприбулим українцям чим в змозі. Тож, миру всім нам🕊