UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Вкажіть будь ласка якщо у громадянина туреччини немає шенген візи він може транзитом через германію полетіти в Канаду ? Чи віза потрібна ?
-
там 1 учасник по калгарі 😁
-
Є декілька шляхів: 1. Пройти ВЛК і знятися з обліку у військоматі. 2. Виїхати по програмі ШЛЯХ 3. Отримати свідоцтво інвалідності. 4. Виїхати як опікун інваліда 1,2гр 5. Бути батьком трьох неповнолітніх дітей. 6. Через волонтерську організацію
-
Если пересадка транзитная тогда нужна только виза для Канады и все. А если со сменой терминала тогда нужна виза шенген. Выберите рейс где написано транзит и позвоните в авиакомпанию для того чтобы они вам подтвердили данную инфу, так всегда спокойнее. В Польше только нужно будет показать на каком основании там жили для вылета.
-
Звісно)
-
Скажіть будь-ласка, як перевозили ліки? Я всі коробочки повикидала разом з інструкціями і чеками(задля збереження місця) а тепер прочитала,що потрібно щоб були чеки і коробки?
-
Доброго дня. Шукаю для тата квартиру 1 bedroom або 2 bedroom. Район Ogden, Linwood або Riverbend, щоб ближче до роботи. З 15 березня, або 1 квітня. Знайшла вже декілька варіантів на rent faster, але поки ніхто з лендлордів не відповів. Тому буду вдячна якщо хтось зможе допомогти!
-
Всім привіт. Прилітаю в Калгарі 17го березня. Тому активно шукаю роботу. Мій рівень англійської B1-B2. Маю досвід роботи в різних сферах. Останні 2 роки займалась веб дизайном, також працювала офіс менеджером, асистентом вчителя та працівником на заводі. Тому на перший час будь яка робота підійде. Зараз активно розсилаю резюме на Job Bank. Але буду вдячна за будь-яку інформацію щодо роботи!
-
Зараз ще додалось якщо у дружини 3 група то теж як супроводжуючий можна виїхати. Тому якщо не одружений то можна одружитись за один день) думаю дівчину яка захоче заробити декілька тисяч $ не важко буде знайти)
-
І опікуном не потрібно бути. Просто має бути хтось з родичів - мама/тато/дружина/дитина. Документи для підтведенн зв’язку , інвалідн посвідчення, довідка мсек ( хоча зараз не вимагають але краще щоб була) і максимально нещасний вигляд, можна з собою крісло взяти або милиці. Бо дуже випитують чи справді треба допогомога у супроводженні.
-
Добрый день,подскажите пожалуйста какой сейчас курс что бы продать евро и купить cad?