UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
То есть может быть на самом деле голосование накручено!!
-
Підкажіть будь ласка
-
Доброго вечора! Можливо дурне чи очевидне питання, але я в упор не розумію як в додатку CIBC перекинути кошти з дебетової на кредитну карту
-
Логинишься на компе, тебя выкидывает на страницу с незакоеченными процедурами. Там будет первое - актмвировать кредитку (да, повторно какбы), а после жтой активации будет ссыока еа то чтоб связать крелитку с чекинг счетом. Вот после завергения этих двух действий заходишь в боковом меню в трансфер фунд и там все понятно дальше
-
Вітаю усіх! Надаємо послуги доставки та перевезення вантажів бусом по місту Калгарі та околицях. Якщо Вам треба щось привезти з магазину, перевезти якийсь вантаж і т.д. - Ви можете звертатися до мене. Габарити грузового відділення: довжина 285 ширина 145 висота 125. Можлива послуга збірки меблів за додаткову плату! Допоможемо завантажити і вивантажити!
-
Розумію, що мало ймовірно, але раптом. Сім'я з п'яти людей та маленьким песиком потребує ще на вчора тимчасове житло на днів 10! Будь ласка, можливо хто має контакти чи інформацію, поділіться, допоможіть. Дякую!
-
Большое спасибо!!🤝
-
Как обычно - мужики по приколу голосуют?)
-
ахахаха))) я ж не кусаюсь) ну иногда, и то только если попросят :D
-
Почитайте эту ветку за пару дней , выше мои ссылки .
-
когда найду подходящую "жертву" обязательно напишу)
-
Я сняла там квартиру, вы в каком районе?
-
Девчонки , поздравляю вас с 8 марта ❤️