UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Дякую
-
ДОВІРЕНІСТЬ Друзі. Компанія Miller Immigration Law Firm допомагає з нотаріальним оформленням довіреностей та заяв дійсних на території України. Також наш юрист з 12 річним досвідом надає безкоштовні консультації по отриманню PR (постійне проживання) по телефону та особисто. Наші контакті дані : ☎️ 587-391-7900 📩 [email protected] Miller Immigration Law Firm maps.app.goo.gl/bNPc5durCGhorp4e9 Р.S. Нотаріус україномовна
-
Можна координати?
-
Я бачила Вашу знахідку) вже зберегла 😅😉
-
У нас тут нотаріус допомагає оформити
-
Удалил. Мои извинения
-
Довіреність роблять через консульство, яке знаходиться у Єдмонтоні
-
Взагалі-то пишуть Едмонтон,тому що там посольство,де завіряють довіреності,а не тому що дівчина не знає яка група😁
-
Доброго вечора! Хтось довіреність робив у Єдмонтоні? Знаю є якісь категорії що можна робити онлайн? Може хтось знає таку інформацію?
-
за флуд будет РО, 7 раз за день чат чистить єто перебор. в коллектив розыскивается модератор 🙂
-
Ладно, дивіться, допоможу Вам текстом, якщо захочете, візьміть до уваги, транзит через Лондон треба розглядати як 2 складові, це літак звідкись до Лондона + безвізовий транзит у Лондоні. 2 пункт - все чітко і більш менш ясно на сайті британського МЗС (ніхто ніде більш чітко не відповість, ccis ну що вони ще скажуть), по першому пункту Вам ніхто толком нічого не відповість, все як пощастить і залежить від багатьох умов, типу звідки, авіакомпанія, людський фактор і так далі. Тому просто розглянути умови транзиту у Лондоні буде не достатньо, бо багато хто туди просто не долетить
-
абсолютно верно
-
Там будуть скоріш за все коментарі відкриті ,додасте ,якщо будуть зауваження
-
друг, не обижайся, но ты думаешь ты единственный кто может прочитать сайт мзс? или может у тебя есть опыт общения с людьми каждый день, которые с этим сталкиваются? ты что-то себе придумал, и теперь пытаешься что-то кому-то рассказать. я писал про общие безотказные правила как оно работает, ньансы будут в интервью. теперь вопрос - нахера здесь 50 сообщений ни о чем? и удалю я их по той же причине, почему и первые. кому и что ты пытаешься доказать - мне не понятно
-
Краще все ж запитайте у іміграційної служби тоді. “Do not allow re-entry” може значити, що це не є документом для в‘їзду в країну. Ну типу якщо віза single entry, то на основі ворк перміта не в‘їлеш, а треба нова віза. Я ж не знаю, яка у вас віза та якого типу ворк перміт. Тому краще зверніться до офіційних джерел
-
Дякую, що розвіяли сумніви. А то вирішила передивитися документи і внизу побачила does not allow re-entry, трохи запанікувала