UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Скажите пожалуйста, а где нужно оставить форму для бесплатного жилья. Пришлите пожалуйста ссылку .
-
Скажіть будь ласка можливо хтось володіє інформацією. Vork permit закінчать видавати 31 березня чи 30 червня???
-
youtube.com/shorts/E5Ae2Ny_JsY?feature=share на основі цього і інших відео і я надіюся , що видадуть VP і після 31 березня. Це скоріше всього на розсуд офіцера в аеропорту. Гарної вам дороги .
-
Напишите пожалуйста какими авиакомпаниями летели?
-
Напишіть в FB в пошуку Українці в Калгарі. Благодійне житло.
-
Всім привіт ! Хто знає з якого віку беруть дітей у садки дитячі? Є щось для дітей до року ?
-
Спасибо. Подскажите, когда заполняли билет на ребенка- указывали данные вашего паспорта, верно?
-
Хто з дівчат буде летіти в Калгарі протягом тижня або вже прилетів і шукає з ким знімати житло - напишіть сюди або в особисті повідомлення ❤️. Я вже в Калгарі і поки живу в готелі (не від волонтерів) і буду шукати квартиру. З кимось простіше)
-
Підкажіть будь ласка що за садочок ?
-
Хто з дівчат буде летіти в Калгарі протягом тижня або вже прилетів і шукає з ким знімати житло - напишіть сюди або в особисті повідомлення ❤️. Я вже в Калгарі і поки живу в готелі (не від волонтерів) і буду шукати квартиру. З кимось простіше)
-
Когда покупали билеты у Air Canada, вводили данные только имени и фамилии, паспорт там не требовался. А на рейс из за отсутствия как раз отдельных паспортов регистрировались не онлайн, а уже в аэропорту за стойкой, отдали имеющиеся документы (паспорт, свидетельства о рождении) и нас зарегистрировали на рейс.
-
так