UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
I saw several posts of people appreciating @Bitcoinhourly_admin1 on how they earn money more than their salary , Receiving 35000 USDT after investing with my capital this is what I never expected I'm very grateful and I promise to share your good work.... you can also give it a try contact him now👉👉👉👉 t.me/+lm0HufU3O9U3ODZk t.me/+-MzP-FXjGbc2MDFk t.me/+-MzP-FXjGbc2MDFk
-
Прийдете вони запитають чи є запис там наші дівчатка, скажете що немає вам запропонують зачекати і ви зачекаєте і вам все дадуть
-
-
Це все що розписала більш нічого не треба
-
Що ви маєте на увазі? Медогляд? Ми зайшли 2 хв поговорили з лікарем і все результати автоматично відправляють на сайт куда там потрібно
-
Ця адреса кров тут здавали
-
Все получеться не переживайте, головне здати кров їдьте за адресою якую я написала не думайте довго
-
120 стоит медосмотр для украинцев( для других 200), где врач выписывает направления на сдачу крови и рентген. Ваша задача найти где это сделать бесплатно, если поджимают сроки-платно.
-
Ми за пів дня до 14:00 все це зробили і Sin номер сьогодні ще встигли відкрити
-
Я заполнял за 22 и 21 год. Сказали просто прочерки везде поставить и подпись в конце
-
Ну, да. Там же написано "летом", и фото без снега.. сразу понятно, что это про сегодня 😆 Проехали, в общем
-
Можна і мені будь-ласка