UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Congratulations! Wish you to get nomination asap !
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка , якщо я в Калгарі приїхала на тиждень, а переїжджати буду трохи пізніше сюди, то коли краще відкрити кредитну картку : зараз чи вже по переїзду ? Чи не погіршиться кредитна історія, якщо відкрити та не користуватися ? Буду вдячна за пораду . 🙏
-
🤣 ахаха …… Спасибо
-
На пошту квиток лише прийшов
-
Це врахувала. Просто знайшла іще банк, в якому можна одразу додати картку до гаманця в телефоні, а потім фізичну картку відправлять ( якщо я вірно зрозуміла на рахунок того, що відправляють) але відкрити одразу можна. Тому цікавлюсь чи це нормальний кейс, коли просто відкрити, а користуватися вже потім …
-
Ну так не назва ж левелу -clb. А це один із варіантів оцінити свої знання, ше одна система. Ок, не звертайте увагу. Я вже знайшла підручники підготовки до екзамену, відео. До цього я готувалась до ielts але він платний та трошки специфічний. Хотіла придивитися до clb натомість
-
в Dynalife в Beddington Town Centre не треба просити, в них 2 черги - з записом і жива. Як тільки нема нікого по запису, то викликають з живої. Це тут DynaLIFE Medical Labs 8120 Beddington Blvd NW, Calgary, AB T3K 2A8 ми за 2 години впорались вдвох без запису