UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Та це зрозуміло, так само зворотнього осмосу фільтр можна купити, ціна +-300$, все шо завгодно можна купити Я питав чи є десь водомати, і якщо так, як ними користуватись і скільки це коштує Бо в інтернеті інформації нуль, або якщо є якийсь сайт з доставкою води, то дорожче виходить як купляти просто бутилочками по 0,5л
-
Жаждущих хаоса и разрушений?)
-
Вітаю шановні, поділіться хто винайняв апартаменти в компанії Mainstreet і залишився задоволений своїм мешканням.
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка у когось є досвід пошуку і отримання роботи тут у Калгарі у медичній сфері(не косметичній, а саме медичній), дякую
-
Так, цей сервіс, і ше один чи 2 є Цей, здається, найбільший
-
Так, я бачив як люди в волмарті залишають бутлі, але жодного разу не бачив як десь набирають І в сейфвеї бачив стоїть водомат, а біля нього бутлі по 26$ І ніякої інформації чи можна з своїм бутлем і тд За ці сервіси я читав, там бутлі по 18,9л ( 4 чи 5 галонів) виходить щось 8-9 доларів В той самий час в костко 40 бутилок по 0,5 коштує 4,6$
-
Можно в больших 20л бутылях покупать или привозить пустые 20л бутыли в магазины и набирать чистую воду. Чистую воду в бутыли можно набирать почти во всех больших продуктовых магазинах. Спросите продавцов и вам покажут где в магазине находится станция по заправке бутылей. Кто-то из знакомых рассказал что также можно подписаться на сервис доставки воды домой в тех же 20л бутылях (свежую воду привозят а пустые бутыли забирают).
-
Вот цікавить вартість води, зі своїм бутлем