UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Ну і я так вважаю, але мене це не лякає, я не ходжу в клуби :) Вже немає інтересу.
-
Ну.. в дт было, что под клубом застрелили парня.. но это, конечно, не норма
-
Є таке прислів'я що муха скрізь бачить тільки гівно, а бджола мед. Не буває ідеального місця для проживання. Я в Польщі пройшов шлях від праці на заводі до роботи в кадрах обслуговуючи фірми, від мінімалки до 2,5к$ на місяць. А тут думаю знову піду працювати не на роботу моєї мрії, але з часом і стараннями все прийде.
-
Ну желаю удачи,в любом случае,надеюсь сложится и все будет не зря :)
-
Гарний жарт :)
-
Є причини. Наприклад правляча партія, закручування гайок, тупі закони.
-
Bank club наверное, там на Мазовецкой улице их штуки три
-
Оу, важко сказати, я просто на велосипеді їхав, але це на Świętokrzyskia вулиця, так в сторону трохи від неї недалеко від національного банку. Це не десь на відшибі було, в 2021 році.
-
Сорян,протупил)
-
Потому, что могу?)
-
Какая провинция?
-
Я ще її не шукав, нажаль не було можливості. Треба житло було постійне знайти, дитину в школу віддати. Курси англійської посилені на 2 тижні. Потім вже буду шукати роботу ну і працювати на сурвайвел джоб
-
Какой клуб?
-
если не на 1000 тут очень много душнил, которые в Украине были 20 лет назад до этого жили всю жизнь в германии, приезжают ради 3000 помощи, берут жилье на 2 недели и при этом едят в ресторанах на 200 доллаов,и непрнятно зачем приехали сюда и ноют как тут все плохо и тяжело, а люди которые бежали от войны сидят и ждут это же жилье и то если повезет. На самом деле было бы желание. Я живу в центре и за 2 месяца видел безобидных бомжей только на остановках трамвая, наркоманов тут можно встретить но их тут не больше чем в европе или Украине По ценам тут +- как в европе даже может и дешевле
-
@Hop_hej_lalalej специально правила обновил :)
-
Всего хорошего )