UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
100$ плюс-минус
-
www.facebook.com/reel/1434940307039944?s=yWDuG2&fs=e
-
Для підтвердження стерилізації можна приїхати в Animal Services Center, там заповнити просту форму, в якій ви просто кажете “так, я точно знаю, що мій кіт стерилізований, документів нема тому що це було в Україні”, пані вам зачитає текст на який ви скажете “I do”(щось про те що “я точно не брешу, і клянуся казати правду”), видасть брелок на ошийник і побажає гарного дня. це повністю безкоштовно. також там можна безкоштовно стерилізувати тваринку, але яка саме процедура не знаю.
-
Скажить будь ласка, Якщо заїхав в січні, треба подавати податкову?
-
Привіт. Цікавить як доїхати до Едмонтона, Чи е рейсові автобуси, щось схоже ? Сайти. Треба ранній виїзд у 5ранку Не можу знайти Дякую
-
В банке могу ли я указать свой номер тел для открытия счета на себя и тот же номер для открытия счета маме?
-
Доброго вечора. Відгукніться, будь ласка, в приват, хто продовжував visitor records дитині після продовження паспорту. Дякую!
-
И операторы для открытия номера)))
-
Доречi, очень вкусное, к блинчикам:-)
-
Номер телефона требует банк
-
Sin не требует номер телефона.
-
Подскажите пожалуйста, я прилетела с мамой. Завтра куплю себе моб карточку. Можно ли получить SIN и на меня и на маму по моему номеру тел? Или обязательно и маме покупать моб. карточку?
-
Так, аналог как на русском? Саскатунова ягода? Сначала подумал, что это сорт смородины, но нет
-
Так, аналог как на русском? Саскатунова ягода? Сначала подумал, что это сорт смородины, но нет