UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброї ночі, яким чином зараз можна пересилати $ з України в Канаду? Повинна бути доларова картка, а далі? Як я розумію зараз діють якісь обмеження?
-
Хто вилітав до Канади з фрамфурта і мав параграф 24
-
Как мне сказал менеджер, с $карты на канадскую платеж проходит нормально.
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка я отримала листа від візового центру щоб я надіслала мій паспорт на вклейку візи, а дитина ще ні. Я не стала відправляти одразу бо чекала лист для дитини. Але я так розумію що на протязі місяця вони повинні отримати мій паспорт. Я не розумію що мені робити надіслати тіки свій, дочекатися листа для дитини незважаючи що місяць вже минув або надіслати обидва зараз без запрошення для дитини?
-
по поводу донатов, у кого-нибудь был опыт подачи декларации с донатами? Red Cross / Повернись живим? могут ли включить если донат был в 2022 но до вьезда в Канаду?
-
Доброго вечора. Питання для знатаків: заповнюю форму на візу і на пункті про досвід роботи не пропускає далі, хоча весь період за останні 10 років я описала. Можливо хтось знає у чому проблема. (З 2017-10 по 2023-03 інформацію додала, просто вона на іншій сторінці). Велике дякую.
-
Спробуйте ставити місяць за місяцем... Наприклад: Попередня робота по січень.... То наступна з лютого.... Перерви не повинно бути,якщо не працювали вибирайте один з підходячи варіантів (домогосподарка або самозайнятість)