UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Головне не купуйте cool - не працює взагалі( Ультразвукові найліпші але осад на поверхнях буде.
-
Добрий день. Ми с дівчиною нещодовно приїхали до Калгарі, і дізнались що дівчина вагітна. Хотів би дізнатись, як тут проходить процедура підготовки до народження дитини( мається на увазі по стороні лікаря, аналізів). Бо ми дізнались що призначається лікар з 12-го тижня, а до цього навіть аналізи не сдасиш. Дякую
-
Всем привет, спрашивал как-то тут контакты миграционных консультантов / адвокатов, потерял запись можете подсказать толковых в Калгари и не только, пжлст
-
Друзі, хтось подавав на компенсацію житла у кого вже є CRA account? Tax returns робив через бухгалтера і там же вона подавала GST/HST, але у кабінеті CRA пище, що я не маю на це право. Я так розумію, мені потрібно самому заповнити форму GST/HST де я вкажу данні за 2021 рік, чи я можу у ручному режимі одразу подавати на Housing Benefit?
-
Як відбувається прийом у стоматолога ? Як розумію, потрібно мати хелз карту. Як знати до якого стоматолога можна звернутися ?
-
дорослі батьки та бінанс це трохи накладно 😁 але так, думав про це, дякую за відповідь
-
Тобто можна знайти будь яку лікарню і маючи бенефіти звернутися за допомогою ?
-
Так
-
Всем добрый))) У меня не стандартный вопрос! Есть открытая рабочая виза куэд, но я ещё не в Канаде. Вопрос: - перед поездкой в Калгари, планирую посетить страну где можно покупаться и позагорать, можно ли и повлияет ли на визу?! Все, кто знает ответ, благодарю❤️ Очень важно и ценно.