UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Може комусь потрібне ліжко для 2 діток, нове, купували в лютому, в квартиру з однією спальнею для дітей, але через алергію у дітей довелося з'їхати від туди, знайшли житло з окремими кімнатами для дітей, тепер потрібні два ліжка. Купували за 800 доларів без матраців, віддамо за 750 з матрацом твін, теж новий, брали в икеї за 300. Великий матрац залишається у нас.
-
Спасибо!
-
смотря кем)
-
Добрий вечір усім, мене звати Настя я мастер Бровист і мастер ламінування вій, мій наречений Микита шеф кухні Мексиканській, шукаємо хочя б на місяц кімнату з песиком, завтра у нас останній день в готелі на більше аренди там нам не вистарчить, ми прилетіли 15 березня зараз ми в активному пошуку роботи та житла з песиком, ми молода пара 23 і 26 років без шкідливих звичок тихі, і наш друг Марлі лабрадор дуже любить нові знайомства і не робить шкоду😅🥰
-
Если вдруг еще кому нужно, тут можно сдать анализы по walk in без записи, мне сегодня сказали «today yes» И более того - бесплатно Украинцам)
-
Да, конечно
-
Шановні металюги і всі шанувальники 🤘 В цю п'ятницю в клубі Vern's буде м'ясо, 4 групи, в основному death metal, trash i heavy. За символічні 15 канадських гривень можна прибитися до місцевого метал комюніті та провести вечір не просто хляючи пиво в барі, а хляючи пиво в пабі, мотиляючи хаєром і слухаючи не останні гурти з Алберти Приходимо на 8-9 годину, будемо знайомитися Всім піс
-
Шановні металюги і всі шанувальники 🤘 В цю п'ятницю в клубі Vern's буде м'ясо, 4 групи, в основному death metal, trash i heavy. За символічні 15 канадських гривень можна прибитися до місцевого метал комюніті та провести вечір не просто хляючи пиво в барі, а хляючи пиво в пабі, мотиляючи хаєром і слухаючи не останні гурти з Алберти Приходимо на 8-9 годину, будемо знайомитися Всім піс
-