UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
так ветка же про подорожi 😆😅
-
Ну ви просто перед мною були і вроді як це взагалі було не важко )
-
Не давайте. Тільки роботодавець може спитати SIN, бо йому податки треба сплачувати. І то, деякі пропонують спеціальні он-лайн форми заповнювати
-
Привіт всім! З 01.04 здається бейсмент в районі Edgmont NW ( 2 спальні та 1 ванна, площа біля 100 кв. м, велика та зручна кухня, своє подвір’я, близько парк та супермаркети, добре сполучення, тихий та спокійний район). Ціна 1300 + утілити.
-
Есть такой шкаф. Бесплатно, но нужно оплатить доставку.
-
😌😌, я майже бистро справився) так що місце освободив )
-
По факту нужно и то и то. И да, если вы с канадскими ID то ваши шансы на одобрение повышаются, НО, если вас не одобрят на $0 депозит, у вас запросят safe deposit. Сам по себе депозит будет меньше у Bell/Telus/Rogers, но помесячная оплата на телефон будет сравнительно больше чем у тех же Fido/Koodo/Virgin. Опять же, депозит может варьироваться. Сразу вам только с паспортом и с ворк пермитом никто телефон не даст, а если вы открыли аккаунт с ворк пермитом, вам по любому прийдется либо ждать пол года либо делать кредит чек с канадскими айди и там жизнь покажет что где и как. Либо переходить на другого оператора, но аккаунт уже открывать по канадским документам!!
-
Бачили в суперсторі чи ще в інших магазинах, борошне кукурудзяне, чи гречане, чи нутове? Підскажіть, будь-ласка, щось бродила в різних відділах і чисте, без різних міксів не знайшла
-
Ну хто рано встає, той має довший день )
-
Дякую
-
Может быть в волмарте среди индусских товаров
-
Вечір добрий .Заповнюю анкету на фінансову допомогу і є питання щодо поштового адресу .В мене тимчасова адреса і власник казав щоб на його адресу не присилали пошту. При оформлені грошової допомоги ніяких листів на поштову скриньку не приходить чи щось надсилають???