UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
В общем, добродії і добродійки 🤘металевого🤘 музичного напрямку, всіх чекаю о 7-8-9 чи як там вас сьогодні вийде у Vern's(хто не знає адресу, то в гуглі є або мене питайте) Хто мене знає, той знає, хто не знає, то знайдете мене там або самі собі двіжуйте) Хто зацікавлений у ставленні своєї групи, мати якісь виступи тут і там по Альберті, то є добре місце, щоб познайомитися з конкретними людьми для цього дійства Long live heavy metal 🤘🔥🤘
-
В общем, добродії і добродійки 🤘металевого🤘 музичного напрямку, всіх чекаю о 7-8-9 чи як там вас сьогодні вийде у Vern's(хто не знає адресу, то в гуглі є або мене питайте) Хто мене знає, той знає, хто не знає, то знайдете мене там або самі собі двіжуйте) Хто зацікавлений у ставленні своєї групи, мати якісь виступи тут і там по Альберті, то є добре місце, щоб познайомитися з конкретними людьми для цього дійства Long live heavy metal 🤘🔥🤘
-
-
Продам фрезер Strong 204. Щоб працював потрібен перетворювач. Привезла з України. Користувалась 5 місяців. Ціна 95 доларів)
-
Привет, всем Кто знает как выгодно перевести деньги с европейской (чешской) карты на канадскую?
-
Політика – це тема дозволена, але умовно табуйована. Якщо ви розумієте, що всі люди однакових політичних поглядів, будь-ласка, говоріть. Але не варто піднімати політичні теми з тими людьми, з якими ви мало знайомі.
-
Через сухість або алерген в домі. Попробуйте сольовий розчин( спрей) і більше пити, зволожувач. Якщо не допоможе, попробуйте випити протиалергічний засіб, наприклад Еріус ,якщо допоможе, алерген
-
я даже не знала что подняла какую-то там тему 😆
-
Кому потрібно, район NW біля самого метро в торговому центрі, ресторанчик потрібні офіціанти