UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Перечитайте, що я написав) «якщо піймають». Якщо не піймають, то спеціально шукати вас і перевіряти ніхто не буде, ви не є фігурою такого масштабу, щоб CPC виділяло на вас час та людей для иакої операції))) І до речі, реєстрація авто не має ніякого відношення до водійського посвідчення. Для того ,щоб бути ВЛАСНИКОМ авто, закон не вимагає мати водійське посвідчення. Так само ви можете керувати авто друга чи родича, чи ще когось.
-
У вас мають бути докази того, що ви вмієте водити, ці докази - це ваші права. Їх забирають, перевіряють до 2х тижнів, і якщо все ок дають вам можливість сдавати на повні.
-
У копов в машине ноут, он все может проверить очень быстро, полная база) или думаете они с иностранцами первый год работают?) Если вы пришли в регистр на права и не сдали права и вас поймали с Украинскими а в базе суетитесь что 7 класс и вообще сами не может ездить )) норм будет)
-
Ну якщо не тупити і не показувати копам українські права, маючи права Альберти, то ніхто про це не дізнається. Але в цілому по базах ніхто того перевіряти спеціально не буде, чи були там права десь в іншій країні. Люди роблять це не для того, щоб в Канаді ними користуватися (знову таки якщо вони не дебіли), а для інших країні. Наприклад, в деяких країнах Європи можуть не дати в рент авто, якщо до канадських прав не маєш international driving permit. Українські ж під однією конвенцією і по них туристу кататися можнаа по Європі без цього перміта
-
Одним словом, якщо хочете просто залишити українські права, щоб по них їздити, а пралельно здати на 7й клас - ідея фігня. По-перше, це нелегально, бо як впіймають, то будуть проблеми. Бо якщо буде щось в рекорді, то то не добре для подальшого життя в Канаді. По-друге, все одно після 7го класу через рік маєте здавати на 5й практичний тест.
-
Краще віддати, бо буде можливість здати на 5й клас відразу. Але якщо ви його загубили чи не маєтет з собою, то за законом уряд Альберти цього не вимагає. Головне не отримати 7й клас, а потім їздити на українських правах. Мати більше одного посвідчення в Альберті ЗАБОРОНЕНО.
-
Ключове тут «треба було самим думати»)) Я просто небачу ніякого зв‘язку між українським мрео-alberta transportation-ircc. Те, за що вам не зможуть дати ПР - буде в police check та criminal record, в тому числі і з України) В реджістрі вони йти питати не будуть, приносили ви українські права чи не приносили і коли то було)))
-
Якщо ви не є спеціалістом в області, ваша 4атегорична відповідь не має підгрунтя. Давати пораду не давати пораду так упевнено я не буду, бо ви й самі розберетесь. Але нагадаю, що іноді, завдяки таким радникам, люди роблять дурню, яку радники зазвичай не кидаються виправляти, бо "ну треба було ж самим думати" і оце все. Логіка - це круто, але я навіть в своїх спеціалізаціях не візьмусь казати "абсолютно ніякого", бо це не розумно.
-
Так є, і ні - я не ліцензований консультант з еміграції. Є просто якась елементарна логіка і є питання для яких цієї логіки достатньо. Але робіть, як знаєте - наймайте супровід і консультант вам скаже те ж саме, щодо водійського посвідчення) ціна супровідц зараз десь +\-$3500 плюс оплата держваних зборів)
-
На ПР це не має абсолютно ніякого відношення. Владі навіть легше не перевіряти українські права)) Головне і дуже важливо - коли отримаєте клас 7 та не захочете віддавати українські, то не катайтеся цей рік на українських правах. Бо як піймають, буде фігово)
-
Вам тоді треба буде здавати все з нуля й отримувати досвід тут з правами учня, а вже потім сдавати на повні. Друге те, що коли Ви отримуєте місцеві права, Ви двічі ставите підпис що інших прав у Вас немає.