Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦

UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
380.9k Posts 16.1k Posters 519.1k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t746602009T Offline
    t746602009T Offline
    Anna
    wrote on last edited by
    Так все вірно)) Ми так і робимо і кожному все це пояснюємо і надсилаємо)) Тільки не розумію чому ви так прицепились до людини? Ну хоче людина зробити добру справу, грошей не бере, приймає в вихідні.Багато нотаріусів вас прийме безкоштовно в суботу перед Новим Роком? І все одно погана? Чому?
    1 Reply Last reply
    0
  • t136672646T Offline
    t136672646T Offline
    Tanya
    wrote on last edited by
    Я так зрозуміла, що тут немає поняття "центральна ялинка". Тут не так, як у нас, святкують
    1 Reply Last reply
    0
  • t178173361T Offline
    t178173361T Offline
    Слава
    wrote on last edited by
    Шуба рулить, так бачу🤔😉
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Uncle Manson
    wrote on last edited by
    Ну другой нет. Есть в торговых центрах ещё. Опять таки, в центре, на третьей улице в Core Shopping Centre
    1 Reply Last reply
    0
  • t136672646T Offline
    t136672646T Offline
    Tanya
    wrote on last edited by
    Тагда ми ідьом к вам)))
    1 Reply Last reply
    0
  • t1112514758T Offline
    t1112514758T Offline
    Maks
    wrote on last edited by
    Мне пофиг) у меня индюшка)))
    1 Reply Last reply
    0
  • t136672646T Offline
    t136672646T Offline
    Tanya
    wrote on last edited by
    Це більше каток, ніж центральна ялинка ))
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr
    wrote on last edited by
    Короче, щоб Ви довго кожному не розжовували та не витрачали дорогоцінний час нотаріуса, я напишу тут кроки раптом комусь пригодиться: 1. Маєте написати довіреність. Можете це самі зробити українською мовою. Важливо - перевірити що саме така їв форма буде дійсна в Україні там, куди ви її будете подавати (наприклад МРЕО). 2. Знайти канадського нотаріуса. Важливо - переклад непотрібен. Нотаріус тільки завіряє ваш підпис, а не текст довіреності. 3. Далі маєте відіслаии її в мінюст Альберти. Важливо - мінюст не завіряє текст, тому переклад не потрібен. Вони завіряють лише те, що нотаріус має право та легально працює на території Альберти. Простими словами - перевіряю чи нотаріус справжній. Відправка в мінюст на цю адресу: - Deputy Provincial Secretary’s Office Room 111, Bowker Building 9833 109 Street Edmonton, Alberta  T5K 2E8 Маєте докласти: - вищезгадану завірену нотаріусом довіреність; - written request for a certificate of authentication (від руки напишіть що хочете, щоб вам завірили. Типу «Please certify above mentioned power of authority», ну чи шось подібне. Головне підпишіть, та вкажіть контакнті дані. - квитанцію оплати $10 за документ. На сайті є пряме посилання на цю оплату. Посилання скину в особисті кому треба, бо тут не пропускає. Далі чекаєте, доки вони вам то пришлють назад. 4. Далі відправляєте те, що отрималт з мінюсат напряму в консульство України в Едмонтоні і чекаєте назад. Процедура займає десь 5-7 робочих днів в кожній установі. Плюс час на пересилку поштою. Кому терміново - може пришвидчити послугу експерс мейл (не пам‘ятаю точно назву). Вам потрібно купити два контверта, які будуть відправлені в той же день. Доставлені на наступний. Якшо відправите в суботу, до пятниці наступного тижня вже отримаєте назад. Коштує один такий конверт здається 16 баксів, потрібно 4 штуки. Також є можливість документи самому завезти і залишити в посольстві, раптом хтось буде проїздом. Наче нічого не забув. Пишіть, кому треба посилання. Щодо нотаріусу - це взагалі платна процедура, але великих грошей не коштує. В приватних можу також надати нотаріус, хто це робив безкоштовно. (як зараз на 100% не скажу).
    1 Reply Last reply
    0
  • t136672646T Offline
    t136672646T Offline
    Tanya
    wrote on last edited by
    Дайош срач на тему чи потрібно олів'є (ховається))))
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Uncle Manson
    wrote on last edited by
    В центре, olympic plaza
    1 Reply Last reply
    0
  • t5889822368T Offline
    t5889822368T Offline
    Darya
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Підкажіть чи є головна ялинка у Калгарі? Де вона знаходиться? Куди можна піти з дитиною? Дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • t746602009T Offline
    t746602009T Offline
    Anna
    wrote on last edited by
    Та я і не заглядала в чат)) поки мене не тегнули)
    1 Reply Last reply
    0
  • t859385475T Offline
    t859385475T Offline
    Inna Kozhara
    wrote on last edited by
    З Новим роком, Україно!
    1 Reply Last reply
    0
  • t1112514758T Offline
    t1112514758T Offline
    Maks
    wrote on last edited by
    Нашли время спорится) идите Оливье лучше приготовьте 😉
    1 Reply Last reply
    0
  • t746602009T Offline
    t746602009T Offline
    Anna
    wrote on last edited by
    Мар'яна не працює там, і ще не оформлювала доручення, тому це нормально, що вона не опише вам весь процес. Мар'яна попросила вам відповісти. На пошту документи відносите самі, вам все розкажуть, що і як підписати і які конверти куди вислати.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr
    wrote on last edited by
    Це написали не ви, а Мар‘яна. В неї я і запитав. Як ви до мене в цьому питанні звернулися, я взагалі не розумію))
    1 Reply Last reply
    0
  • t746602009T Offline
    t746602009T Offline
    Anna
    wrote on last edited by
    Слухайте чи Ви вже не перегинаєте? Де я писала, що тільки консульський збір? Я все наче описала повністю. У нас багато людей вже робили доручення, нотаріус виходить в святкові дні, в суботи і залишається після роботи щоб допомогти. А ви не знаючи людину пишете чи це часом не той нотаріус? Розберіться спершу хто це, а потім пишіть. Сорі, але ви мене образили, хоч і я не нотаріус, а лише працюю в цій компанії. Закриваю суперечку думайте собі що хочете. Вам бачу нічого не можна довести.
    1 Reply Last reply
    0
  • t366355540T Offline
    t366355540T Offline
    Taisiia Khrypko
    wrote on last edited by
    Дякую! Чудове фото нас разом 😍
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr
    wrote on last edited by
    А ну і плюс «нотаріус сама все відсилає в консульство» Ну реально, моє ж право питання задати, сумніватися, чи не сумніватися…)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr
    wrote on last edited by
    Мабуть, здалося)) бо якщо пишеться фраза «ви платите лише за консульський збір», то просто захотілося запитати, чи це бува не той нотаріус, який людей нещодавно дурив таким чином через свою некомпетентність. Я ж не знаю всих нотаріусів Калгарі..)
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags