UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Може прийти лист щастя з попередженням,що ви не пройшли медкомісію. Там,здається,ще декілька днів дається. Але майте на увазі,що поки результат від мед до IRCC дійде,то це 3-4 тижні ще займає.
-
По пошуку подивіться. Тут про декілька писали
-
International Qualifications Assessment Service (IQAS) helps people get recognition for education and training they received outside of Canada. IQAS issues certificates that compare educational credentials from other countries to educational standards in Canada. Мені для навчання потрібно було.
-
У клініці куди записуються 90% українців - так, 120$. Але там чекати до травня. Та я питаю за альтернативні клініки, окрім Centre Street north Medical clinic(?)
-
Подивіться Тайленол: день ,ніч
-
Галина Міллер. Закину в особисті
-
120 стоит
-
Да, мониторю периодически
-
Можливо хтось знає альтернативні клініки не за 150$?😐
-
В приюты обращались?
-
Ну просто немає змісту їх перекладати в Україні, бо все рівно потрібно буде перекладати через апостиль.
-
Спiлкувався з millerlawfirm.ca/about-us/ . Менi дуже сподобалось, все по полицям зараз у головi. Смiло можу радити. Засновниця українка, яка вже довгий час живе тут. Домивився з ними з приводу iнтервью, буде зйомка на наступнiй недiлi. В мене вже 23 питання є вiд нашого ком’юнiтi та найпоширенi з якими звертаються до них. Якщо бажаєте, можете додати свої. Також, нашi друзi з церрви St. Stephen Protomartyr Ukrainian Catholic Church планують лекцiю з приводу PR. Поки анонса ще в них не було, але я знаю що вони вже знайшли мiграцiонного консультанта для цього.
-
Это этот, как его...хумидифаер, да?
-
Біля нас на річці цілі стаї ходили по 30-40 штук
-
Ми купили другий на більшу площу і стало норм. Перший також був за 50. Другий вже був за 100. Також купили гідромететр щоб розуміти правду