UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Банки самі перевіряють, вони не будуть просити Вас надати кредитний рейтинг. Більше того, кожний запит кредитного рейтингу, його зменшує. В моєму банку в особистому кабінеті можна переглянути поточний рейтинг та описано які фактори і як впливають на кредитний рейтинг.
-
Дівчатка, запрошую на Шугаринг, ваксинг! В березні маю декілька вільних віконечок. Працюю в кабінеті, downtown. Гарантую якісну процедуру, затишну атмосферу і смачну каву. До кінця місяця -10%.
-
Це компанія орендодавець. У них по всій країні будинки. Я у них теж орендую
-
Це завжди так "епічно". Прямо чую крик "випускайте Кракена" і тут (як у фільмах, коли знизу субтітри) грає епічна музика і з'являюсь я. Волосся розхитує вітер. Ну, і далі, по сценарію🤣🤣🤣
-
Все місто нормальне. Плюс-мінус схожі всі райони. Просто у деяких місцях трошки більше безхатьків і наркоманів. Там де автобуси бігають раз у дві годину, то звісно їх немає. Але тут палка о двох кінцях: якщо їм тяжко добиратися туди, то і Вам тяжко буде. Найбільше скупчення їх спостерігається на Шинуку, ДаунТауні та Мальборо. Якщо розглядати саме NE, то я,наприклад, живу на Rundle. Нормальний район і дуже зручний. Дивлюсь постійно кримінальну статистику по районах. Минулий місяць так взагалі ми "топчики". Мабуть, українці, дійсно, видавлюють з цього району місцевих.🙈. Прямо з кожним місяцем все краще і краще. А з приводу того, що там вище десь дівчинку застрелили, то скажу що також читала про те, що це 3й випадок за цей рік по всьому місту і попередні випадки були не на NE. Тож, це таке собі для порівняння 🤷♀️.
-
1000 дол +-. 1400 за квартиру оплатити не могла. Також дзвонила,щоб дозволили