UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Спасибо за видео.👍
-
це де можно подивитись?
-
У самого така ж сама проблема
-
хто знає якщо купив машину в іншій провінції і переіхав до іншої треба знімати з обліку ?
-
Добрый день .Я з чином прилітаю в Калгарі 7 квітня ,чи можу я спробувати претендувати на кімнату ?
-
Усім гарного Дня!!!Прилітаю з сином 7 квітня в Калгарі шукаю житло ,або кімнату розгляну всі варіанти .За допомогу буду дуже вдячна !Усім миру !
-
Таке саме і в мене 🥺
-
Размер конечно имеет значение!!!
-
Извините,можно вклиниться в переписку?Если трое детей и нас двое родителей,это какую квартиру нужно снимать?Я не понимаю как в Канаде считается бедрум.
-
Доброго ранку! Зіткнулися з такою ситуацією що коли подавали на заяву на фінансову допомогу, нашого сина не пропустили по його унікальному номері вказаному в воркперміт. Я подзвонила до Оттави, де видали воркперміт і з того що я зрозуміла, пока вони переправляють дані нашого сина, ми зможемо подати заяву тільки через тиждень. Чи у когось була така ситуація? Чи ми можемо спочатку подати заяву від себе, а за тиждень від нашого сина? Дякую за інформацію 🤗
-
Доброго ранку! Зіткнулися з такою ситуацією що коли подавали на заяву на фінансову допомогу, нашого сина не пропустили по його унікальному номері вказаному в воркперміт. Я подзвонила до Оттави, де видали воркперміт і з того що я зрозуміла, пока вони переправляють дані нашого сина, ми зможемо подати заяву тільки через тиждень. Чи у когось була така ситуація? Чи ми можемо спочатку подати заяву від себе, а за тиждень від нашого сина? Дякую за інформацію 🤗
-
Подскажите кто знает, прилетел неделю назад в Калгари, сейчас с украинскими правами Имеется немного денег чтобы взять автомобиль Рано или поздно все равно брать планирую, но вопрос вот в чем. Лучше взять сейчас и ездить по украинским правам, опыта набраться да и раньше получить возможность ездить, либо же сначала заняться получением местных прав (хз правда как сдавать практику без машины, там же вроде на своей надо), и после этого уже машину брать? Понимаю что вопрос с множеством уточнений должен быть, но может есть перевес все таки у какого то из вариантов
-
Пчёлка и гречка по 4.70